Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δημήτρης Βεργίνης "Περνάμε ένα άσχημο φεγγάρι"

Ο αρχηγός του μπασκετικού Πανιωνίου Δημήτρης Βεργίνης μέσω του προσωπικού του Blog που διαθέτει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρ...

Ο αρχηγός του μπασκετικού Πανιωνίου Δημήτρης Βεργίνης μέσω του προσωπικού του Blog που διαθέτει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στη σημερινή (1/2) πολύ κρίσιμη αναμέτρηση του Πανιωνίου απέναντι στον Ηρακλή, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

"Καλησπέρα σε όλους... το τελευταίο καιρό διανύουμε μία άσχημη αγωνιστική περίοδο. Όπως έχει πει ο προπονητής μας περνάμε ένα άσχημο φεγγάρι, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στα αποτελέσματα, καθώς μετράμε τρία κατά σειρά άσχημα, που συνοδεύονται από μέτριες εμφανίσεις.

Όλους στην ομάδα μας έχει πεισμώσει αυτό και θέλουμε το ερχόμενο Σάββατο (1/2) να επανέλθουμε στις νίκες πριν την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία ακολουθεί και θα μας δώσει την δυνατότητα να δουλέψουμε και πάλι ως ομάδα.

Και τι καλύτερο για την ψυχολογία μας να μπούμε σε αυτή τη περίοδο της μίνι προετοιμασίας με μία νίκη, που θα μας δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά και το σημαντικότερο-αυτοπεποίθηση.

Επόμενος αντίπαλος μας είναι ο Ηρακλής. Μετά την αλλαγή προπονητή που έγινε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, σίγουρα θα εμφανιστεί με κάπως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που γνωρίζουμε έως τώρα.

Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι και μαζί με τον κόσμο μας που περιμένουνε να έρθει στο γήπεδο για να μας ενισχύσει να φτάσουμε στη νίκη η οποία στην παρούσα φάση είναι καθοριστικής σημασίας ενόψει της συνέχειας.

Υ. Γ. Αυτή την εβδομάδα όλος ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του Kobe Bryant της κόρης του Gianna και άλλων 7 θυμάτων μίας ασύλληπτης τραγωδίας.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μη σοκαρίστηκε να μην ένοιωσε αυτό το σφίξιμο στο στομάχι ακούγοντας αυτή την τραγική είδηση.

Προσωπικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα και πιστεύω θα μου πάρει καιρό... Για το Kobe Bryant δε χρειάζεται να πούμε και πολλά τόσο σαν παίκτη όσο και σαν άνθρωπο.

Ήταν μία τεράστια προσωπικότητα που όμοια της δύσκολα θα ξαναδούμε σύντομα έστω κάτι παρόμοιο. Εύχομαι δύναμη σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων."

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια