Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα διαρκείας του δευτέρου γύρου (photo)

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για τα εισιτήρια διαρκείας του δευτέρου γύρου. Αναλυτικά: Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει τους φιλάθλ...

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για τα εισιτήρια διαρκείας του δευτέρου γύρου.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει τους φιλάθλους ότι συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του δευτέρου γύρου της EKO Basket League.

Τα εισιτήρια διαρκείας του δευτέρου γύρου πωλούνται σε νέες – μειωμένες – τιμές μέχρι και το Σάββατο 18/1, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα της ομάδας μας με το Περιστέρι winmasters για την 16η αγωνιστική της EKO Basket League.

Αγωνιστικά, η προετοιμασία του Πανιωνίου Su Casa για την επερχόμενη (18/1) αναμέτρηση με το Περιστέρι ξεκίνησε την Δευτέρα (13/1), με τον coach Λίνο Γαβριήλ να μην έχει στην διάθεση του μόνο τον τραυματία στο αχίλλειο τένοντα Anthony Lee. Οι παίκτες μας παρακολούθησαν σε βίντεο το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ήφαιστο και στην συνέχεια προπονήθηκαν, ενώ ο Lee θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του μέσα στις επόμενες μέρες

Οι παίκτες μας και το προπονητικό τιμ συνεχίζουν την προσπάθειά τους και θέλουν όλους τους Πανιώνιους φιλάθλους δίπλα τους, στους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του Ιστορικού για τον δεύτερο γύρο της EKO Basket League.

Η ομάδα μας χρειάζεται την ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στήριξη σου!

Αγόρασε το δικό ΣΟΥ εισιτήριο διαρκείας κι έλα κοντά στην “κυανέρυθρη” αγάπη σου!

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας διαμορφώνονται πλέον ως εξής:

COURT SIDE (εντός γηπέδου): τιμή 250 Ευρώ

EXECUTIVE (τμήμα Γ): τιμή 75 Ευρώ

BLUE & RED (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): τιμή 50 Ευρώ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τον δεύτερο γύρο της EKO Basket League, πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10.00 εως τις 18.000 στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

Tο Σάββατο 18/1 τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται από τις 15:00 έως και το ημίχρονο του αγώνα με το Περιστέρι winmasters (ώρα έναρξης 17.45), στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα εισιτήρια αγώνων, καθώς και τα εισιτήρια διαρκείας, μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, στα τηλέφωνα 210-9343896 και 210-9343874.

Υ.Γ. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα (18/1) με το Περιστέρι winmasters (18/1), τρεις τυχεροί φίλαθλοι θα κερδίσουν – μέσω κλήρωσης – από μια επετειακή φανέλα! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης και θα είναι αυστηρά μεταξύ των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας που θα παρευρίσκονται στο γήπεδο.

Η βοήθεια σας είναι η δύναμή μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια