Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζεστή Πανιώνια ατμόσφαιρα στην εκδήλωση των Παλαιμάχων - Δηλώσεις, φωτογραφίες

Μέσα σε μία πολύ ζεστή και πολύ... Πανιώνια ατμόσφαιρια πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής πίτας των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παν...

Μέσα σε μία πολύ ζεστή και πολύ... Πανιώνια ατμόσφαιρια πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής πίτας των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου το βράδυ της Πέμπτης (31/1).

Η εν λόγω εκδήλωση έλαβε χώρα στον πολυχώρο του "Γαλαξία" στην Πλατεία Νέας Σμύρνης και το "παρών" έδωσε πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων, όπως είναι λογικό, πολλοί Παλαίμαχοι άσοι του Ιστορικού, οι Κόρμπος και Τσιλούλης από την ποδοσφαιρική ομάδα, ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Άρης Μισαηλίδης.

Εκτός από την καθιερωμένη κοπή πίτας για το νέο έτος έγιναν και πολλές βραβεύσεις σε ομάδες και πρόσωπου του Πανιωνίου, που έχουν τιμήσει και συνεχίζουν να τιμούν τον σύλλογο.

Τα panionianea.gr, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση και σας παραθέτουν δηλώσεις από τον πρόεδρο των παλαιμάχων, Δημήτρη Χριστοδούλου, τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Τσιλούλη και τον δημοσιογράφο Ευάνθη Γκόγκουλη.

Δημήτρης Χριστοδούλου

Για την εκδήλωση: "Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι γιατί υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του Πανιωνίου και για ακόμη μια φορά φάνηκε μέσα από την εκδήλωση αυτή ότι είμαστε μια ζεστή οικογένεια όπως αρμόζει στην Πανιώνια οικογένεια".

Ένα μήνυμα για την φετινή ομάδα: "Είχαμε και τον αρχηγό τον Κόρμπο, μαζί με τον Τσιλούλη, ο οποίος πέρσι είχε κάνει καταπληκτική σεζόν, είχε τρομερή απόδοση και έδειχνε ότι θα ανέβει αλλά φέτος οι διάφοροι τραυματισμοί το έφεραν πίσω, όμως μας υποσχέθηκε ότι θα βάλει τα δυνατά του τόσο αυτός όσο και ο Κόρμπος για να σωθεί η ομάδα. Τουλάχιστον πιστεύουμε ότι θα σωθεί. Φέτος ο Πανιώνος έκλεισε 130 χρόνια ιστορία και δεν μπορεί να μας περιπαίζει η κάθε αθλητική αρχή, κανονικά έπρεπε να είχαμε σωθεί από τώρα. Βάση του νόμου οι δύο ομάδες αυτές που ενέχονται θα έπρεπε να είχανε πέσει. Τώρα αν οπισθοχώρησαν και πήραν την αρχική απόφαση πίσω πιστεύω ότι θα δουν με καλό μάτι τον Πανιώνιο και βάζοντας και εμείς τα δυνατά μας θα καταφέρουμε για άλλη μια χρονιά να σωθούμε. Έχουμε άλλωστε και τον επίτιμο πρόεδρο μας τον μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομο που πιστεύω ότι και αυτό θα κάνει το θαύμα του στο τέλος και η ομάδα θα σωθεί".

Σωτήρης Τσιλούλης

Για την βράβευση του: "Είναι μεγάλη μου τιμή που βραβεύομαι από τόσο σημαντικούς ανθρώπους που έχουν πετύχει τόσα πράγματα και είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ. Έζησα και πέρσι αυτή την εκδήλωση και αξίζει συγχαρητήρια πραγματικά για την οργάνωση και τον τρόπο που παρουσιάζουν την ιστορία της ομάδας για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος".

Για την παρουσία του στην ομάδα την φετινή σεζόν: "Η προσωπική μου συμμετοχή στην ομάδα καλύπτεται από την ομαδική. Στόχος είναι η ομάδα να σωθεί και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την παραμονή. Τα προσωπικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα".

Ευανθής Γκογκούλης

Για την εκδήλωση: "Είναι η ετήσια γιορτή των παλαιμάχων, της ζωντανής ιστορίας του Πανιωνίου. Είναι τιμή και συγκίνηση όλων πιστεύω να βρισκόμαστε εδώ να τους βλέπουμε δυνατούς από τα πολύ παλιά χρόνια μέχρι τα πιο πρόσφατα. Παίκτες που έχουν τιμήσει την φανέλα του συλλόγου. Ιδιαίτερες στιγμές γα τον καθένα για να καταλάβει το ξεχωριστό που έχει αυτός ο σύλλογος, το οικογενειακό κλίμα, το ιδιαίτερο δέσιμο ακόμη και για όποιον βρίσκεται λίγο καιρό και φοράει τα χρώματα αυτού του συλλόγου και πιστεύω κάτι τέτοιες βραδιές τονώνουν και το ηθικό των παικτών που αγωνίζονται και τώρα, ειδικά των ποδοσφαιριστών μιας και μιλάμε για παλαίμαχους ποδοσφαιριστές".

Για το λεύκωμα "Πανιώνιος 1890 μνήμες": "Συμπληρώνεται περίπου ένας χρόνος από την κυκλοφορία του λευκώματος του κυρίου Χατζατουριάν, στο οποίο είχα και εγώ την δική μου συμμετοχή. Από ότι μπορώ να κρίνω, από την αποδοχή που έχει από τον κόσμο , τους φιλάθλους της ομάδας νομίζω ότι κάτι καλό έγινε σαν δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Ελπίζουμε να εξαντληθεί γρήγορα για να προχωρήσουμε και σε επανέκδοση, γιατί πιστεύω ότι αξίζει να υπάρχει για πάντα στα βιβλιοπωλεία και να εμπλουτίζεται και διαρκώς με ότι καινούριο προκύψει όσο περνάνε τα χρόνια.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

















Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Μαργαρίτα Αντωνάκου
Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια