Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

"Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, μας έσπρωξε στη νίκη"

Ο Πανιώνιος Su Casa υπέταξετον Κολοσσό Ρόδου (76-67) στο “Σοφία Μπεφόν”, πανηγύρισε την έκτη νίκη του, κάνοντας ιδανικό ποδαρικό στο 202...

Ο Πανιώνιος Su Casa υπέταξετον Κολοσσό Ρόδου (76-67) στο “Σοφία Μπεφόν”, πανηγύρισε την έκτη νίκη του, κάνοντας ιδανικό ποδαρικό στο 2020, αλλά και στον δεύτερο γύρο της EKO Basket League και ο Λίνος Γαβριήλ ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του!

Ο προπονητής της ομάδας μας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη του Ιστορικού αναφέρθηκε στην καθοριστική παρουσία του κόσμου και τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι υπέρ του Πανιωνίου Su Casa!

Αναλυτικά τι είπε ο Λίνος Γαβριήλ, που είχε ειδικό λόγο για να αφιερώσει αυτή τη νίκη:

“Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλο τον κόσμο. Σήμερα κάναμε το καλύτερο αμυντικό μας παιχνίδι ως ομάδα. Μέχρι τώρα κάναμε πολύ καλά διαστήματα στα παιχνίδια μας στην άμυνα και στη νίκη επί του Άρη, αλλά και εδώ επί του ΠΑΟΚ, μικρά διαστήματα. Σήμερα νομίζω για 39:12’’ προηγούμασταν στο σκορ. Έχουμε κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε μια καθίζηση που είχε να κάνει με την έλλειψη συγκέντρωσης, κάτι το οποίο αναμέναμε να γίνει κάποια στιγμή. Ο Κολοσσός είναι γεμάτη ομάδα, θεωρώ πιο γεμάτη από εμάς. Μια ομάδα με βαθύ ρόστερ, με άλλους στόχους, ο πρώτος αγώνας είχε τελειώσει με 26 πόντους υπέρ του Κολοσσού.

Θεωρώ ότι θα αντιδρούσαν κάποια στιγμή, αλλά εμείς μείναμε στο πλάνο, στην άμυνά μας, συγκεντρωμένοι. Στην επίθεση είχαμε κάποια θέματα γιατί μέσα στην εβδομάδα ο Φώτης Λαμπρόπουλος επέστρεψε έπειτα από έξι εβδομάδες και ουσιαστικά είναι νέος παίκτης, ο Devin Sweetney ήρθε πριν δύο μέρες, ουσιαστικά είναι ακόμα με τζετ λαγκ, δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται, αλλά παρ’ όλα αυτά βοήθησε το παιδί, όπως και ο Φώτης. Βοήθησαν σε κάποια σημεία και με τις βολές του ο ένας και με κρίσιμα καλάθια ο Φώτης, και στα ριμπάουντ βοήθησε.

Μελανό σημείο για εμάς είναι τα ριμπάουντ, 28-40 δεν υπάρχει πουθενά στο μπάσκετ, τα 19 επιθετικά του Κολοσσού δεν υπάρχουν πουθενά στο μπάσκετ, με δεύτερες επιθέσεις. Αυτό το ισορροπήσαμε με την άμυνα όπου αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει 21 λάθη. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Καμπερίδης με το Νίκο Καμαριανό συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις αποστολές που παίρνουν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, παρ’ όλο που έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να μείνουν ταπεινοί και να δουλεύουν σκληρά, αλλά ο Νίκος ειδικά στο τέλος μας έδωσε αυτή την ώθηση αμυντικά και επιθετικά, για να πάρουμε το παιχνίδι.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο πάρα πολύ, γιατί σε κρίσιμα σημεία μας έσπρωξε προς τη νίκη, εκεί που πήγαμε να πέσουμε στο σερί. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό που κάναμε την έκτη νίκη, που μας κρατάει πιο ψηλά, ακούγοντας και τα άλλα αποτελέσματα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, να μεγαλώσει η ομάδα μέσα από την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά.

Κλείνοντας και δεν αναφέρομαι στα προσωπικά μου, ήταν ένα δύσκολο διήμερο για μένα, γιατί ένας από τους καλύτερους φίλους στην Κύπρο και συνάδελφο και συνεργάτης στην εθνική ομάδα, έχασε ξαφνικά τη μητέρα του. Είναι και Πανιώνιος από μικρό παιδί, του αφιερώνω τη νίκη από την καρδιά μου και εύχομαι αιωνία της η μνήμη”.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης είπε:

“Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο Su Casa για τη νίκη του. Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ νευρικό παιχνίδι όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, που ήταν πάρα πολύ κακό, με αρκετά εύκολα λάθη, δείχνοντας ότι έχουμε αρκετή νευρικότητα και αρκετό άγχος.

Αποτέλεσμα ήταν να μην μπορούμε να βρούμε καλό ρυθμό. Είχαμε όμως αρκετά μεγάλη συγκέντρωση για το τι θέλαμε να κάνουμε και θεωρώ ότι είχαμε αρκετά μεγάλη ηρεμία, παρά το γεγονός ότι βλέπαμε πως δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Αυτός είναι και ο λόγος που κάναμε μια μεγάλη ανατροπή και καταφέραμε να περάσουμε και μπροστά. Είναι το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, δεν έχουμε αναφερθεί ξανά ούτε με ανακοινώσεις, ούτε έχουμε στείλει βίντεο στην ΚΕΔ. Τα βλέπουμε τι γίνεται κάθε εβδομάδα, τα κόβουμε, έχουμε δημιουργήσει πολλά βίντεο. Δεν τα έχουμε βγάλει έξω, δεν τα έχουμε στείλει πουθενά. Επιφυλάσσομαι να δω το βίντεο για να διαπιστώσω τι έγινε, γιατί αποβλήθηκαν και τα δύο πεντάρια μου με πέντε φάουλ. Γενικά μετά το 57-58 αν θυμάμαι καλά ο Πανιώνιος Su Casa πρέπει να σούταρε κοντά στις 15 βολές. Αποβλήθηκαν και οι δύο ψηλοί μου και γενικότερα πάρα πολύ εύκολα και αβίαστα συνδέθηκαν με τις ελεύθερες βολές και κάπως έτσι πήραν αυτή τη νίκη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια