Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των Θυρών σε Πανιώνιο!

Όπως συνήθως γίνεται ετσι και τώρα η αυστηρότητα εξαντλείται κοντρα στον Πανιώνιο! Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε τον Π...

Όπως συνήθως γίνεται ετσι και τώρα η αυστηρότητα εξαντλείται κοντρα στον Πανιώνιο!

Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε τον Πανιώνιο με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 56.500 ευρώ για τα οσα έγιναν στο ματς της Νέας Σμύρνης με τον Ατρόμητο.

Αντίθετα ο Ατρόμητος την... γλύτωσε μόνο με πρόστιμο 33.000 ευρώ, παρά τα επεισόδια που δημιούργησαν τόσο εντός εξέδρας, όσο και εκτός γηπέδου.

Το κατηγορητήριο που ήταν ιδιαίτερο βαρύ, έκρινε πως οι οπαδοί του Πανιωνίου ξεκίνησαν τα επεισόδια. Κάτι βέβαια που δεν ισχύει, καθώς οι οπαδοί του Ατρόμητου πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα προκαλούσαν συνεχώς και "έπαιζαν" ξύλο με την Αστυνομία !

Πραγματικά προκαλεί απορία πως ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε με την αυστηρότερη ποινή, ενώ ο Ατρόμητος την... σκαπούλαρε μόνο με ένα πρόστιμο!

Που θα εκτίσει την ποινή

Ο Πανιώνιος θα εκτίσει την τιμωρία του με την Ξάνθη, την 23η και με ΑΕΚ την 26η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι ποινές


Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής και της 21ης αγωνιστικής:

20ή αγωνιστική

Α/ ΠΑΕ ΑΕΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ.

Β/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατεσσάρων χιλιάδων (14.000,00) ευρώ.

Γ/ ΠΑΕ ΟΦΗ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατεσσάρων χιλιάδων (14.000,00) ευρώ.

Δ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού έξι χιλιάδων (6.000,00) ευρώ.

Ε/ ΠΑΕ Λαμία: χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ

21η αγωνιστική

Α/ ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ.: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από τη β’ πράξη, ήτοι την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ (τα επεισόδια δεν δημιουργήθηκαν από τους οπαδούς της εγκαλουμένης).

Δέχεται, κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας, ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την πράξη του άρθρου 15 παρ. 3 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ. Συνολική χρηματική ποινή, ποσού τριάντα τριών χιλιάδων (33.000,00) ευρώ.

Β/ ΠΑΕ Πανιώνιος: Συνολική χρηματική ποινή, ποσού πενήντα έξι χιλιάδων πεντακοσίων (56.500,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές.

Γ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ.

*Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ-21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια