Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε δεύτερη μοίρα ο αγώνας, αλλά...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Τελικό ΠΑΟ - Πανιώνιος: 3 - 0. Μπροστά στο θάνατο ενός ανθρώπου, της φίλης του Ιστορικού Ρενάτας που έχασε ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Τελικό ΠΑΟ - Πανιώνιος: 3 - 0. Μπροστά στο θάνατο ενός ανθρώπου, της φίλης του Ιστορικού Ρενάτας που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο παλεύοντας μέχρι τέλους, τα σχόλια για τον αγώνα τίθενται σε 2η μοίρα. Θα επιχειρήσουμε μια πολύ μικρή κριτική αναφερόμενοι στα σημαντικότερα κατά την άποψή μας θέματα.

Πιο εύκολη νίκη ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να έχει επιτύχει εκμεταλλευόμενος στο έπακρο όλες τις δυσκολίες και τα τεράστια προβλήματα που έχει φέτος ο Πανιώνιος, που ήταν δυστυχώς κομπάρσος.

Ο αγώνας αυτός που ήταν ο 6ος συνεχόμενα χαμένος για τον Πανιώνιο, άλλο ένα αρνητικό σερί μετά από πολλά χρόνια, πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα. Το ζήτημα είναι οι επόμενοι ή μάλλον οι αμέσως επόμενοι να είναι νικηφόροι. Ο Πανιώνιος θα μπορέσει να τους κερδίσει; Με εμφανίσεις όπως αυτή με Λαμία και τη σημερινή όχι. Με διαφορετική αντιμετώπιση και κάποιες προσθήκες που έχουν ήδη βρεθεί ή πρόκειται να βρεθούν ίσως. Πάντως και μέχρι αυτή τη στιγμή τόσο η ενημερότητα όσο και η εξωδικαστική ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο, που απαγορεύουν στον Πανιώνιο να κάνουν αυτές τις προσθήκες, ακόμη αναμένονται!

Αυτό το Σ/Κ ήταν ένα πολύ θλιβερό για τους φίλους του Ιστορικού, τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όσο κυρίως για το θάνατο της Ρενάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια