Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει για την έβδομη νίκη κόντρα στο Περιστέρι. Αμφίβολος ο Λαμπρόπουλος

Ο Πανιώνιος  επιστρέφει στην έδρα του, όπου θα υποδεχτεί (18/1, 17.45) το Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της EKO Basket League. Η ομ...


Ο Πανιώνιος  επιστρέφει στην έδρα του, όπου θα υποδεχτεί (18/1, 17.45) το Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της EKO Basket League.

Η ομάδα πραγματοποιεί καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα με ρεκόρ 6-9 βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα επιδιώξει να κατακτήσει την έβδομη φετινή της νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρείται από τους πιο ισχυρούς του φετινού πρωταθλήματος.

 Ο Λίνος Γαβριήλ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Ιστορικού για την συγκεκριμένη αναμέτρηση με… μόνιμο όνομα στο απουσιολόγιο του αυτό του τραυματία στον αχίλλειο τένοντα, Anthony Lee.

 Ωστόσο, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Φώτη Λαμπρόπουλου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και εγκατέλειψε την προπόνηση και η συμμετοχή του θα ξεκαθαριστεί την τελευταία στιγμή.

 O έμπειρος τεχνικός και οι παίκτες του δούλεψαν εντατικά όλη την εβδομάδα, ώστε να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και να καταφέρουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Σε αυτή τους την προσπάθεια αναμένουν από τον “κυανέρυθρο” κόσμο να βρεθεί δίπλα τους στο “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου, και να τους ενισχύσει με το… μοναδικό του τρόπο, γεμίζοντας τους με την απαιτούμενη ενέργεια που θα τους οδηγήσει σε μία ακόμα νίκη.

 Οι αναμετρήσεις του Πανιωνίου με το Περιστέρι, άλλωστε, θεωρούνται από τα κλασσικά αθηναϊκά ντέρμπι, με τις δυο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί συνολικά 41 φορές σε επίπεδο επαγγελματικού πρωταθλήματος και τον Ιστορικό να διατηρεί το προβάδισμα στις νίκες, έχοντας επικρατήσει συνολικά 22 φορές έναντι 19 των “κυανοκιτρίνων”.

 Αυτό το στοιχείο αρκεί από μόνο του για να καταδείξει την διαχρονική αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των δυο “μονομάχων”, όπου το γόητρο αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

 Η παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες του “Σοφία Μπεφόν”, όμως, αυτό το Σάββατο (18/1) θα έχει διπλή αξία, καθώς όπως έχει ανακοινώσει η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, το 50% των εσόδων από τα εισιτήρια του αγώνα με το Περιστέρι θα δοθούν στο ίδρυμα για καρκινοπαθή παιδιά “Ελπίδα”, με την ΚΑΕ να υλοποιεί, έτσι, την τελευταία επιθυμία της πολυαγαπημένης μας Ρενάτας που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την “κυανέρυθρη” οικογένεια!

 Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση “Πανιώνιος Su Casa – Περιστέρι” συνεχίζεται και οι τιμές είναι οι εξής: EXECUTIVE (τμήμα Γ): 15 Ευρώ BLUE & RED (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): 10 Ευρώ Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας) και Φοιτητές (με πάσο): 5 Ευρώ Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

 Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Περιστέρι” πραγματοποιείται διαδικτυακά από την σελίδα της Ticketmaster: “https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004868.html” και παράλληλα: Την Παρασκευή κατά τις ώρες 10:00-18:00, στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

 Tο Σάββατο (18/1) από τις 15:00 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.
 ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευή POS διαθέτει μόνο το γραφείο, στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS. Παράλληλα συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του δευτέρου γύρου με καταληκτική ημερομηνία αυτή της διεξαγωγής του αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Περιστέρι” (18/1)

 Υ.Γ. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με το Περιστέρι, τρεις τυχεροί φίλαθλοι θα κερδίσουν – μέσω κλήρωσης – από μια επετειακή φανέλα!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης και θα είναι αυστηρά μεταξύ των κατόχων εισιτηρίων που θα παρευρίσκονται στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια