Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Ακαδημία

Από την ποδοσφαιρική Ακαδημία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.:  Το τμήμα ποδοσφαίρου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ σε συνε...

Από την ποδοσφαιρική Ακαδημία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.: 

Το τμήμα ποδοσφαίρου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ σε συνεργασία με το "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ” πραγματοποίησαν στην ακαδημία και στο προπονητικό επιτελείο της σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης & χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/1/2020 στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Ευχαριστούμε την πρόεδρο κα Γεωργιάδου Ξένια όπως επίσης και όλους τους συνεργάτες της για την εκπαίδευση που μας παρείχαν.

Παρακάτω η ενημερωτική επιστολή της προέδρου κας Γεωργιάδου:

Μάθε και Σώσε!
Σεμινάριο ΒLS/AED για την ΑκαδημίαΤου Ερασιτέχνη Πανιωνίου και το ΠροπονητικόΕπιτελείο.
🇬🇷 Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών με την υποστήριξη των Εθελοντικών Οργανώσεων Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

#ΕθελοντικήΟμάδαΠροτέκταΙΛΙΟΥ
#RescueTeamDeltaΟμάδαΔιάσωσηςΔΕΛΤΑ,
#ΟμάδαΑντιμετώπισηςΕκτάκτωνΑναγκώνΓλυφάδας
#ΣύλλογοςΕφέδρωνΠελοποννήσουΣΕΠ
#ΣύλλογοςΕθελοντώνΔασοπροστασίαςΑττικήςΠάρνηθας,
#ΟμάδαΔιάσωσηςΕύβοιαςRescueTeamSar312
#ΔιασώστεςΡόδου

Πραγματοποίησαν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης & χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στην Ακαδημία και το Προπονητικό Επτελείο του Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του #IDAFK, του #EKAB, του #ERC & του #ΕΟΠΠΕΠ, βασισμένο στο πρωτόκολλο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης με επικεφαλή εκπαιδευτή τον Course Director ERC BLS-AED, ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΛΑΜΗΣ.

🇬🇷Κεντρικοί στόχοι του παρόντος προγράμματος παραμένει η ενημέρωση για τους κινδύνους πρόκλησης κρίσεων, το επίπεδο λήψης προληπτικών μέτρων σε περιπτώσεις κρίσεων, η αξιολόγηση του βαθμού επιμόρφωσης των Προπονητών για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
🇬🇷Ο κίνδυνος που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης συνδέεται με εικόνες που θα μας αλλάξουν τα κίνητρα για ένα πιο βελτιωμένο τρόπο διαχείρισης της σκέψης μας.

Η Πρόεδρος του ινστιτούτου διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών
Ξένια Γεωργιάδου




Δεν υπάρχουν σχόλια