Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

"Όρθιος" και με δέκα στο Αγρίνιο, μπορούσε και τη νίκη!

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των 16' ...

Ισόπαλος 0-0 αναδείχθηκε ο Ιστορικός στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των 16' του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι κυανέρυθροι είχαν καλή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν ευκαιρίες και δοκάρι με τον Εμμανουηλιδη για να πάρουν τη νίκη.

Η ομάδα απο το 63' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λυμπεράκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πλέον η υπόθεση πρόκριση στους "8" του θεσμού θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να κρατήσει μακριά απο τα καρέ του Κότνικ τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, στο 21' οι κυανέρυθροι δημιούργησαν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Μασούρας έκανε το μονοκόματο σουτ με το αριστερό, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Κνετ.

Η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε μάχες στην μεσαία γραμμή, ενω στο 34' ο Μασούρας ξανά απείλησε. Έκανε ωραία ενέργεια και σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Κνετ.

Στο 37' ο Εμμανουηλίδης έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε και περασε πάνω απο την εστία.

Στο δεύτερο μερος έπεσε ο ρυθμός, με τον Πανιώνιο να απειλεί στο 62', με κεφαλιά του Αραμπούλι να περνάει άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Πανιώνιος έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Λυμπεράκης πάτησε άτσαλα τον αντίπαλο του και είδε σωστή δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα ο αριστερός μπακ του Πανιωνίου "φλέρταρε" και νωρίτερα με κάρτα και αν μη τι άλλο θα έπρεπε ο Παπαβασιλείου να προφυλάξει την ομάδα και να τον έχει κανει αλλαγή νωρίτερα, γιατι φαινόταν πιθανή η αποβολή του!

Στο 74' ο Πανιώνιος, αν και με 10 παίκτες, έφτασε μια ανάσα απο το 0-1. Ο Τσιλούλης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε και το πλασέ, όμως η μπάλα περασε ελάχιστα δίπλα απο το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Δυο λεπτά μετά ο Εμμανουηλίδης έχασε τεράστια ευκαιρία. Έκανε αμαρκάριστος το σουτ μέσα απο την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Τελικό σκορ 0-0.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκη, Μαρσιάλ, Σίενστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντουάρτε, Ντίας, Φυτόπουλος, Μπαϊροβιτς

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου):Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης, Κιάκκος, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (57' Τσιλούλης), Μασούρας (84' Παπαγεωργίου λ.τρ.), Αραμπούλι

Δεν υπάρχουν σχόλια