Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύο απουσίες και τρεις επιστροφές για τον Αστέρα

Την προετοιμασία του για την εντός έδρας (23/1 17:15) αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης με προπόνηση που έλ...

Την προετοιμασία του για την εντός έδρας (23/1 17:15) αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης με προπόνηση που έλαβε την Τετάρτη (22/1) το απόγευμα.

Ο τεχνικός του συλλόγου από την Αρκαδία Μίλαν Ράσταβατς μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Μπαράλες, Μουνάφο και Βλάχο, οι οποίοι επιστρέφουν και πάλι στην αποστολή της ομάδας τους.

Αντίθετα ο Σέρβος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης θα στερηθεί για την συνάντηση απέναντι στον Πανιώνιο τον τιμωρημένο Ισπανό κεντρικό αμυντικό Σουάρεθ και τον μακροχρόνια τραυματία Καπίγια (έχει μεταβεί στην Ισπανία μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη).

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα (23/1) απέναντι στον Πανιώνιο ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Μίλαν Ράσταβατς

Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Ανχελ Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Σίτο Ριέρα, Κρέσπι, Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια