Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πικρός αποκλεισμός στην παράταση

Προσπάθησε να πάρει την πρόκριση ο Πανιώνιος στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1...


Προσπάθησε να πάρει την πρόκριση ο Πανιώνιος στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 απέναντι στον Παναιτωλικό στην παράταση.

Ο Πανιώνιος μπορεί να μην είχε την καλύτερη δυνατή απόδοση, ωστόσο μπορούσε να πάρει την πρόκριση αν ήταν λίγο πιο τυχερός στο φινάλε.

Στο 111’ ακυρώθηκε γκολ του Αραμπούλι, καθώς σε μία αμφισβητούμενη φάση ο Ντομίνγκεζ υπέπεσε σε φάουλ, ενώ στο 116’ ήρθε το κακό για τον Πανιώνιο, καθώς δέχτηκε το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαΐροβιτς.

Ο Ιστορικός παρά την κακή εξέλιξη του ματς αναθάρρησε και έφτασε στην ισοφάριση με καφαλιά του Ντομίγκεζ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή στο λίγο χρόνο που απέμενε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να μπαίνει καλύτερα, καθώς είχε δύο δοκάρια με κεφαλιά του Σίεστεντ στο 9’ και σουτ του Ρόσα στο 17’.

Ο Πανιώνιος απείλησε στο 2’ με τον Παπαγεωργίου και στο 28’ με σουτ του Εμμανουηλίδη. Ο Ιστορικός στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε κοντά στο νικητήριο γκολ στο 73’, ωστόσο η προσπάθεια του Μιλόγεβιτς απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Κνετ.

 Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα

2’ Κόνερ του Μιλόγεβιτς από τα δεξιά για τον Πανιώνιο κοντινή κεφαλιά του Θανάση Παπαγεωργίου λίγο έξω από τα δοκάρια του Κνετ

4’ Σουτ του Παπαγεωργίου από μακρινή απόσταση πέρασε ακίνδυνα άουτ

9’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό ν’ ανοίξει το σκορ. Εκτέλεση κόρνερ από τον Άλβαρες πήρε την κεφαλιά ο Σιέστεντ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Κότνικ.

17’ Ο Ρόσα εκμεταλλεύτηκε παιδικά λάθη της άμυνας του Πανιωνίου έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει αρχικά στο δοκάρι του Κότνικ και μετά άουτ.

20’ Σουτ του Ντάλσιο εκτός περιοχής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κότνικ

28’ Σουτ του Εμμανουηλίδη λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κνετ. Καλή στιγμή για ν’ ανοίξει το σκορ ο Πανιώνιος

32’ Σουτ του Άλβαρες μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο Κότνικ

35’ Γύρισμα του Ρόσα με τον Κότνικ να μπλοκάρει και να απομακρύνει το κίνδυνο για τον Πανιώνιο.

41’ Σουτ του Αραμπούλι μέσα από την περιοχή του Παναιτωλικού με τους αμυντικούς ν’ απομακρύνουν σωτήρια.

73΄ Μεγάλη ευκαιρία του Πανιωνίου για ν’ ανοίξει το σκορ. Ο Μιλόγεβιτς σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Κνετ ν’ αποκρούει κρατώντας το «0» για την ομάδα του.

85’ Σουτ του Ντουάρντε από πλαγία θέση λίγο έξω από την περιοχή του Πανιωνίου. Ο Κότνικ απέκρουσε σωτήρια διατηρώντας ανέπαφη την εστία του Ιστορικού.

 91΄ Σέντρα του Αραμπούλι από τα αριστερά γύρισμα του Τσιλούλη στην περιοχή του Παναιτωλικού ταγκονάκι του Παπανικολάου που μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Κνετ.

98’ Σουτ του Μπάιροβιτς η μπάλα κόντραρε στη κυανέρυθρη άμυνα και μπλόκαρε ο Κότνικ.

102’ εκτέλεση κόρνερ του Τζανακάκη κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς από το ύψος της περιοχής την οποία μπλόκαρε ο Κότνικ.

111’ Εκτέλεση κόρνερ του Εμμανουηλίδη ο Ντομίνγκεζ παίρνει την κεφαλιά ο Αραμπούλι σκοράρει, ωστόσο σε μία αμφισβητούμενη φάση ο Ντομίνγκεζ χρεώθηκε με φάουλ και το γκολ του Πανιωνίου ακυρώθηκε.

116’ Ήρθε το κακό για τον Πανιώνιο, καθώς η εκτέλεση φάουλ του Μπαΐροβιτς κατέληξε στα δίκτυα του Πανιωνίου για το 0-1 του Παναιτωλικού.

119’ Κατάφερε και αντέδρασε ο Πανιώνιος φτάνοντας στην ισοφάριση με τέρμα που πέτυχε ο Ντομίνγκεζ με κεφαλιά

 Η Ταυτότητα του αγώνα

2ο παιχνίδι 6ης φάσης Κυπέλλου Ελλάδος

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 0-0 (παράταση 1-1) (1ο παιχνίδι Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-0)

Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου):
Κότνικ, Ντομίγκεζ, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (68’ Παπανικολάου), Λυμπεράκης (63’ Σαραμαντάς), Μιλόγεβιτς (111’ Γρίβας), Ρέντζας, Τσιλούλης, Αραμπούλι, Εμμανουηλίδης

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Ρόσα (97’ Φυτόπουλος), Άλβαρες (73’ Μιμίτο), Τσιγγάρα, Ντίαζ (68’ Μπαΐροβιτς), Σιέστεντ, Γιοβάνοβιτς, Σανιά, Κέβιν (62’ Τζανακάκης), Γκόμεζ, Φονσέκα

Διαιτητές:
Μαλούτας, Χατζηνάκος, Τζιουβάρας, 4ος: Ψυχούλας

Τέρματα: 116’ Μπαΐροβιτς, 119’ Ντομίνγκεζ

Κίτρινες Κάρτες:
6’ Ρέντζας, 36’ Μιλόγεβιτς, 39’ Κέβιν, 42’ Σταυρόπουλος, 90’+2’ Σανιά, 115’ Παπαγεωργίου, 120’ Ντομίνγκεζ, 120’+1’ Γιοβάνοβιτς

Κόκκινες Κάρτες:-

Δοκάρια: 9’ Σιέστεντ, 17’ Ρόσα

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια