Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή

Στην διάθεση του κόσμου του Πανιωνίου έχουν τεθεί τα εισιτήρια για το σαββατιάτικο (1/2) κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ...

Στην διάθεση του κόσμου του Πανιωνίου έχουν τεθεί τα εισιτήρια για το σαββατιάτικο (1/2) κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ με τον Ηρακλή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

"Ξεκίνησε σήμερα (28/1) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Ηρακλής”, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Basket League.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τους κυανόλευκους της Θεσσαλονίκης και περιμένει από τον κυανέρυθρο κόσμο να σταθεί δίπλα της σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το κλειστό γήπεδο “Σοφία Μπεφόν”, το Σάββατο 1/2 και ώρα 15:45.

Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του coach Λίνου Γαβριήλ, συμπεριλαμβανομένου και του Samardo Samuels, ο οποίος προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του με μοναδικό στόχο να επαναφέρουν τον Ιστορικό στις επιτυχίες σε ένα παιχνίδι που… φαντάζει ως πρόωρος τελικός για την ομάδα μας.

Γι αυτό τον λόγο η παρουσία του “κυανέρυθρου” κόσμου στις κερκίδες του “Σοφία Μπεφόν” το προσεχές Σάββατο (1/2) αποτελεί απαραίτητη συνθήκη για να φτάσει ο Πανιώνιος μας στην 7η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Ηρακλής” είναι οι εξής:

EXECUTIVE (τμήμα Γ): 15 Ευρώ

BLUE & RED (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): 10 Ευρώ

Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας) και Φοιτητές (με πάσο): 5 Ευρώ

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – Ηρακλής” πραγματοποιείται διαδικτυακά από την σελίδα της Ticketmaster: “https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004868.html” και παράλληλα:

Καθημερινά και μέχρι και την Παρασκευή (31/1), κατά τις ώρες 10:00-18:00, στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

Tο Σάββατο (1/2) από τις 13:00 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευή POS διαθέτει μόνο το γραφείο, στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS.

Όλοι ΔΙΠΛΑ στην ομάδα μας!

Η βοήθεια σας είναι η δύναμή μας!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια