Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με το... αριστερό στο 2020! Συνεχίζει τελευταίος ο Ιστορικός!

Ποδαρικό με το... αριστερό έκανε στο 2020 ο Πανιώνιος, όπου ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Λαμία, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ...

Ποδαρικό με το... αριστερό έκανε στο 2020 ο Πανιώνιος, όπου ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Λαμία, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθοι έμειναν πίσω στο σκορ από το 11ο λεπτό και παρά το γεγονός πως έπαιζαν για παραπάνω από 60 λεπτά με παίκτη περισσότερο, λόγω αποβολής του Μπαχεράνο στο 28, δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το δεύτερο ημίχρονο μετατράπηκε σε επιθετικό μονόλογο για τον Ιστορικό, όμως δεν ήρθε κάποιο γκολ και μοιραία ήρθε η ήττα!

Ο Πανιώνιος έμεινε στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς, με τον Παναιτωλικό να έχει δύο βαθμούς παραπάνω (8).

Το παιχνίδι

Μετά τα πρώτα 7-8 λεπτά του αγώνα η Λαμία πήρε την κατοχή της μπάλας και στο 11' κατάφερε να σκοράρει. Ο Βασιλόγιαννης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Καραμάνος απο κοντά πλάσαρε σωστα κι έκανε το 0-1. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε, δείχνοντας έτσι το σεβασμό του για το κυανέρυθρο παρελθόν του.

Στο 28' η Λαμία έμεινε σωστά με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μπαχεράνο χτύπησε εκτός φάσης τον Τσιλούλη και μετά από πολύ ώρα που είδε το VAR ο Βάτσιος έδειξε κόκκινη κάρτα.

Η συνέχεια βρήκε τον Πανιώνιο να είναι πιο επιθετικός και να ψάχνει την ισοφάριση. Στο 29' ο Παπανικολάου βρέθηκε απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο, σούταρε, όμως με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Λαμίας μπλόκαρε την μπάλα! Χάθηκε έτσι η τεράστια ευκαιρία.

Η ομάδα του Παπαβασιλείου μπήκε πολύ επιθετικά στην "επανάληψη", θέλοντας να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 57' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μιλόγεβιτς έκανε ωραία σέντρα, ο Αραμπούλι έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Ο Μιλόγεβιτς γενικότερα με την είσοδο του στο ματς άλλαξε την εικόνα της ομάδας, καθώς με ωραίες ενέργειες και τα καλά του στημένα έφερε πίεση στην αντίπαλη άμυνα.

Κάθε λεπτό και η πίεση ανέβαινε από τον Πανιώνιο, η Λαμία ήταν... όλη μέσα στην περιοχή της και κρατούσε με νύχια και με δόντια!

Οι κυαμέρυθροι, όμως, δεν μπορούσαν να κάνουν σωστή τελική ενέργεια, παρά το γεγονός πως έφταναν σχετικά εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.

Έως το φινάλε η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια και ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα...

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον κόσμο του Ιστορικού να αποδοκιμάζει την ομάδα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Τσιλούλης (62' Δούμτσιος), Σαραμάντας, Παπανικολάου, Κιάκος (77' Γρίβας), Εμμανουηλίδης (46' Μιλόγεβιτς), Αραμπούλι

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βαντέρσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Μπαχεράνο, Ρόμανιτς, Καραμάνος, Δημούτσος, Τιρόν (54' Σάλιακας), Βασιλόγιαννης (33' Ασίγκμπα), Σκόνδρας

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια