Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μοίρασαν δώρα και... χαμόγελα οι Πάνθηρες! (photo)

Για μία ακόμα φορά οι Πάνθηρες έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Σε μια αξιέπαινη κίνηση -από αυτές που μας έχουν συνηθίσει- προχώρ...

Για μία ακόμα φορά οι Πάνθηρες έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση -από αυτές που μας έχουν συνηθίσει- προχώρησαν οι οργανωμένοι φίλοι του Πανιωνίου, καθώς επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Παδων «Η Αγία Σοφία» και μοίρασαν δώρα κι όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανάρτηση των «Πανθήρων»;

Μακριά από κάθε μορφής τοξικότητα, είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε λίγο χρόνο από την παραμονή των Χριστουγέννων με μικρά παιδιά που δίνουν το δικό τους, πραγματικό αγώνα στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Μπορεί να πήγαμε σε αυτά για να δώσουμε δώρα, στην πραγματικότητα όμως μας τα έδωσαν εκείνα σε πολλαπλάσιο βαθμό … Η στάση και η πίστη τους για ζωή ήταν ένα μεγάλο μάθημα και δώρο για εμάς.



Στις γιορτές πιο πολύ από ποτέ, οι σκέψεις μας βρίσκονται σε αυτούς που με δύναμη στέκονται μέσα σε μια διαβρωμένη κοινωνία.

Χρόνια πολλά σε όσους μάχονται. Σε όσους αγωνίζονται .. στο δρόμο, στα νοσοκομεία, τα ψυχιατρεία, τα ορφανοτροφεία, σε φυλακές, σε όσους παλεύουν και ελπίζουν σ’ ένα καλύτερο και αγνότερο μέλλον!

Η οικογένεια των Πανθήρων, ενωμένη, σας εύχεται υγεία και δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια