Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βεργίνης: «Με αυτό το πάθος δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο Δημήτρης Βεργίνης , μετά τον αγώνα του "Σοφία Μπεφόν, μίλησε στα panionianea.gr για την πολύ σημαντική νίκη του Πανιωνίου επί του...

Ο Δημήτρης Βεργίνης, μετά τον αγώνα του "Σοφία Μπεφόν, μίλησε στα panionianea.gr για την πολύ σημαντική νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος γκαρντ και αρχηγός του Ιστορικού τόνισε πως η ομάδα άξιζε αυτή την επίκράτηση, συμπληρώνοντας πως αν ο Πανιώνιος εμφανίζεται έτσι σε κάθε ματς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την σημασία της νίκης: Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση. Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Το αξίζαμε το αποτέλεσμα, το θέλαμε πολύ και δώσαμε και χαρά στον κόσμο μας. Αυτή  η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ μας δίνει δύναμη και ενέργεια για την συνέχεια".

Για το τι έκανε την διαφορά στο παιχνίδι: "Πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλά στοιχεια, παίξαμε καλή άμυνα, κλέψαμε μπάλες, βγήκαμε στον αιφνιδιασμό, βάλαμε εύκολους πόντους και γιαυτό πήγε το σκορ ψηλά με μεγάλη διαφορά. Νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε έτσι να δίνουμε αυτή την ενέργεια και το πάθος. Αν το κάνουμε αυτό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια