Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ιστορικός υποδέχεται απόψε (19/12, 19:30) τον ΠΑΟΚ, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστικός, να βγάλε...

Ο Ιστορικός υποδέχεται απόψε (19/12, 19:30) τον ΠΑΟΚ, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου θα προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστικός, να βγάλει πάθος στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει ότι καλύτερο μπορέσει.

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός έχει τεθεί ο τιμωρημένος Ευάγγελου και οι τραυματίες Καμαρά, Άρσε και Μαξίμοβιτς.

Αντιθέτως μετά από μεγάλο διάστημα επανέρχεται ο Ντομίνγκες, ο οποίος αναμένεται να πάρει και θέση βασικού, ενώ στην αρχική ενδεκάδα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και ο Τσιλούλης, παίρνοντας την θέση του άτυχου Άρσε. Βέβαια για την εν λόγω θέση πιθανότητες έχει και ο Μιλόγεβιτς, όμως φαίνεται πως το πιθανότερο είναι να δούμε ως βασικό τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Επίσης μία θέση στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής παίζεται ανάμεσα σε Μασούρα και Εμμανουηλίδη, εκτός βέβαια και αν ο Μασούρας γυρίσει ως δεξί μπακ και περάσει εκτός ενδεκάδας ο Παπαγεωργίου (πιο δύσκολο αυτό το σενάριο).

Η πιθανότερη ενδεκάδα που αναμένεται να πάρει θέση... μάχης στη Νέα Σμύρνη ειναι η εξής:

Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης (Μιλόγεβιτς), Παπανικολάου, Μασούρας (Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι.

Επιμέλεια Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια