Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λίνος Γαβριήλ: “Διαχειριστήκαμε το “πρέπει”, αυτόν τον κόσμο θέλει ο Πανιώνιος!”

Ο Πανιώνιος Su Casa πανηγύρισε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στην ΕΚΟ Basket League, νικώντας και τη Λάρισα στο “Σοφία Μπεφόν” και ο Λ...

Ο Πανιώνιος Su Casa πανηγύρισε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στην ΕΚΟ Basket League, νικώντας και τη Λάρισα στο “Σοφία Μπεφόν” και ο Λίνος Γαβριήλ έδωσε τα εύσημα τόσο στους παίκτες του οσο και στον κόσμο του Ιστορικού για την στήριξη του!

Ο προπονητής της ομάδας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πέμπτη νίκη του Πανιωνίου Su Casa και τρίτη σερί στο πρωτάθλημα, στάθηκε στο εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο που έδωσε τη διψήφια διαφορά, αλλά και στην απώλεια συγκέντρωσης, που παραλίγο να κοστίσει ακριβά στο τέλος…

Αναλυτικά τι είπε ο Λίνος Γαβριήλ στη συνέντευξη Τύπου μετά το 74-71 επί της Λάρισας:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ηταν πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί προερχόμασταν από δύο πολύ συνεχόμενες νίκες, όπου θεωρούσα προσωπικά ως προπονητής ότι θα προκαλούσαν μια υποσυνείδητη χαλάρωση. Δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα για να μην υπάρχει αυτή η χαλάρωση, αλλά θεωρώ ότι η αστάθεια στην απόδοση ήρθε από αυτό. Ημασταν κάκιστοι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Είχαμε ένα καταπληκτικό δεκάλεπτο 27-13 όταν ήρθαν από τα αποδυτήρια και καταφέραμε να χτίσουμε μια καλή διαφορά.

Προηγούμασταν 33 λεπτά στο παιχνίδι, κάναμε το 27-13 στο τρίτο δεκάλεπτο και δυστυχώς χάσαμε 10-23 την τελευταία περίοδο, από έλλειψη συγκέντρωσης και τακτικά λάθη τα οποία θα πρέπει να δούμε στο βίντεο για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει στη σταθερότητα. Σίγουρα είμαστε σε διαδικασία ώστε η ομάδα να αποκτήσει τους στοιχειώδεις αυτοματισμούς που μπορεί να έχει μια ομάδα που δημιουργείται στην αγωνιστική περίοδο, αλλά θεωρώ ότι δεν κλείσαμε καλά το παιχνίδι και πρέπει να μας γίνει μάθημα έτσι ώστε την επόμενη φορά να αντιδράσουμε καλύτερα.

Όσον αφορά τα στατιστικά, ένα στοιχείο το οποίο είναι σημαντικό για μένα, είναι πως παρότι σκοράρουμε αρκετά τελευταία, πάνω από 85 πόντους, σήμερα στους 74 πόντους είχαμε 21 ασίστ κι εκεί δείχνει η ομάδα το ομαδικό πνεύμα και πως μέσα από την προσπάθεια και μοιράζοντας την μπάλα, καταφέρνει να παίρνει τις νίκες. Πίσω δεχθήκαμε 71 πόντους μετά από πάρα πολύ καιρό. Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς, σε αυτό θα δουλέψουμε την επόμενη εβδομάδα γιατί μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Συγχαρητήρια ξανά στους παίκτες για τη νίκη, ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν πιο πολύς από ποτέ. Αυτόν τον κόσμο θέλει ο Πανιώνιος Su Casa για να μπορέσει να κάνει κι άλλες νίκες και καλή συνέχεια στη Λάρισα”.

Ο Πανιώνιος Su Casa είχε να διαχειριστεί το “πρέπει” της νίκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ώστε να συνεχίσει το σερί του και ο προπονητής της ομάδας μας τόνισε…

“Έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας το “πρέπει”, είδαμε την ομάδα στο “πρέπει”. Πνευματικά αυτά τα παιχνίδια προσεγγίζονται διαφορετικά γιατί και να μην το πεις στον παίκτη, όταν προέρχεσαι από δύο πολύ καλές νίκες, γνωρίζεις ότι στην έδρα σου με μια ομάδα που είναι στο γκρουπ δυναμικότητάς μας, υπάρχει το “πρέπει”. Σίγουρα η αστάθεια ήρθε και από αυτό. Αλλά θεωρώ ότι τέλος καλό, όλα καλά, αντιδράσαμε, βγήκαν κι άλλα παιδιά μπροστά. Είχαμε τον Duren με φάουλ και έμεινε στον πάγκο για να μπορεί να είναι μέσα στο τέλος, γιατί κλείνει καλά τα παιχνίδια και δεν κάνει λάθη. Είχαμε τον Petrovic που έκανε την πρώτη καλή του εμφάνιση. Το παιδί ήταν εννέα μήνες έξω με κάποια προβλήματα, άρχισε να βρίσκει τα πόδια του… Είναι ένα παιδί που στο “3” και στο “4” μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Το έδειξε σήμερα όπου είχε δείγμα γραφής και στην άμυνα, όχι μόνο τα σουτ που έβαλε. Θεωρώ ότι στο πρέπει αντιδράσαμε καλά κι αυτό είναι καλό στοιχείο. Αυτό που πρέπει να δουλέψουμε είναι η σταθερότητα και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι να κλείνουμε τα παιχνίδια”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λάρισας, Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε:

“Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Επιτρέψαμε στον Πανιώνιο Su Casa να κυριαρχήσει στο τρίτο δεκάλεπτο και ήταν καταστροφικό για εμάς. Συμβαίνουν αυτά στα παιχνίδια. Εμείς έχουμε πάντα πρόβλημα με ένα κενό διάστημα στα παιχνίδια. Συνεχίζουμε. Από αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να κρατήσουμε πολλά πράγματα. Κρατάμε τον τρόπο που παίξαμε στα τρία δεκάλεπτα υπό πίεση, κρατάμε την ανταγωνιστικότητα στο τέλος και συνεχίζουμε”.

Για την τελευταία φάση απάντησε: “Ξέρουμε πολύ καλά τι κάναμε και τι έγινε στην τελευταία φάση. Μετά το παιχνίδι δε θέλω να πω κάτι άλλο” και κατέληξε για την εμφάνιση της ομάδας του: “Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε ευχαριστημένοι και να κυνηγάμε το στόχο. Πρέπει να κυνηγάμε το στόχο παλεύοντας φάση-φάση. Σήμερα δεν ήμασταν στο πλάνο του παιχνιδιού και σε αυτό έχω συμμετοχή κι εγώ, δε φταίνε μόνο οι παίκτες. Ήταν δικό μου λάθος το πλάνο που είπα στους παίκτες. Πρέπει να το δούμε αυτό, το πώς ετοιμάσαμε το παιχνίδι και να είμαστε διαφορετικοί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια