Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα κενά των Άρσε, Ευαγγέλου και ο Τζάνδαρης…

Ο Ιστορικός προετοιμάζεται ήδη για τον εντός έδρας πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τα προβλήματα για ακόμη ένα ματς δεν λείπουν γ...

Ο Ιστορικός προετοιμάζεται ήδη για τον εντός έδρας πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα για ακόμη ένα ματς δεν λείπουν για τον Παπαβασιλείου αφού θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Ευάγγελου και φυσικά τον Άρσε που θα χάσει έτσι και αλλιώς πλέον όλη τη σεζόν.

Στην θέση του Μεξικανού στην ενδεκάδα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Μιλόγεβιτς, ο οποίος διαθέτει κοινά στοιχεία με τον συμπαίκτη του. Καλή τεχνική, καλή μεταβίβαση και σωστό κράτημα της μπάλας. Πιθανότητες έχει και ο Τσιλούλης να πάρει θέση βασικού, ωστόσο θεωρείται πιο δύσκολο αυτό το σενάριο σε αγώνα με έναν πιο δυνατό αντίπαλο, όπως η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά την θέση του Ευάγγελου, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Οι λύσεις είναι ελάχιστες, αφού ουσιαστικά μόνο ο ανέτοιμος Ντομίνγκες και ο νεαρός Μίκο υπάρχουν ως στόπερ στο ρόστερ. Είναι πιθανό να επιστρέψει ο Βραζιλιάνος στην αποστολή, αλλά ακόμη και να συμβεί αυτό δεν είναι και σίγουρο πως θα καταφέρει να αγωνιστεί κιόλας.

Στο παρελθόν σε κάποια φιλικά -και όχι μόνο- παιχνίδια έχουμε δει να δίνουν λύσεις στο κέντρο της άμυνας τόσο ο Παπαγεωργίου όσο και ο Κόρμπος, ωστόσο σίγουρα αποτελούν λύσεις ανάγκης.

Όπως και να έχει θα δούμε την επιλογή του Νικοδήμου Παπαβασιλείου λίγη ώρα πριν την σέντρα του αγώνα της Πέμπτης (19:30).

Ο Τζανδάρης…


Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου ο Πανιώνιος θα πορευτεί όπως έχει στους αγώνες που απομένουν, με τον χώρο της μεσαίας γραμμής να… πονάει περισσότερο απ' όλες, καθώς Μαξίμοβιτς και Άρσε έχουν τεθεί νοκ οαυτ.

Από τον Ιανουάριο, όμως, μια ακόμη σημαντική επιλογή θα έχει στα χέρια του ο Παπαβασιλείου ,αφου θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φάνης Τζάνδαρης.

Ο Έλληνας μέσος το τελευταίο διάστημα παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας και μάλιστα δείχνει καθημερινά να είναι όλο και σε καλύτερη κατάσταση, με την εικόνα του να είναι άκρως ενθαρρυντική.

Στον Πανιώνιο είναι ικανοποιημένοι από τα όσα δείχνει ο παίκτης, ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην ταλαιπωρημένη κυανέρυθρη μεσαία γραμμή.

2 σχόλια

  1. Ρε μάγκες, ο Chrusciel που πήραμε το καλοκαίρι από ΑΕ Καραισκακης που είναι; Δεν τον έχουμε δει να παίζει ούτε λεπτο, αλλά παράλληλα και καμία αναφορά σε αυτό το άρθρο; Τι έγινε; Ξέρει κανεις;

    Αγάπη σε όλους τους πάνθηρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kalispera panthires!

    Kserei kaneis ti egine autos o Chrusciel pou phrame to kalokairi apo AE Karaiskaki?? Den ton exoume dei oute sto kypello, oyte anafora se auto to arthro.. poso xeiroteros mporei na einai apo auta ta orgia pou vlepoume sthn amhna fetos??

    ΑπάντησηΔιαγραφή