Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ξεχωριστή εμφάνιση των Λι, ΜακΓκίλ κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Κυανέρυθρη γιορτή ήταν το παιχνίδι του Σαββάτου (30/11) με τον ΠΑΟΚ στο “Σοφία Μπεφόν“ για τον μπασκετικό Πανιώνιο. Η ομάδα με εκπληκτ...

Κυανέρυθρη γιορτή ήταν το παιχνίδι του Σαββάτου (30/11) με τον ΠΑΟΚ στο “Σοφία Μπεφόν“ για τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Η ομάδα με εκπληκτική απόδοση στο τέταρτο δεκάλεπτο, ανέτρεψε όλα τα εις βάρος της δεδομένα και με επιμέρους σκορ 35-19 στην τελευταία περίοδο, έφτασε σε θριαμβευτική επικράτηση επί του “δικεφάλου” του Βορρά με 97-87, πανηγυρίζοντας, έτσι, την τρίτη νίκη της σε εννέα αγώνες στην ΕΚΟ Basket League!

Μια νίκη που είχε πολλούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι κάλυψαν και την απουσία του τραυματία την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, Φώτη Λαμπρόπουλου…

Ο Tyreek Duren με 22 πόντους (3/4 τρίποντα) ήταν εξαιρετικός, ο Samardo Samuels με 21 πόντους ήταν όπως σε κάθε παιχνίδι – από την ημέρα που εντάχθηκε στο ρόστερ του Ιστορικού – πραγματικός στυλοβάτης, ενώ ο εξαιρετικά κεφάτος λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του, Muha Pasalic με 11 πόντους και 7 ασίστ, ο “μαέστρος” σε σκορ και δημιουργία!

Ωστόσο, για να γίνει η αγωνιστική “έκρηξη” της τέταρτης περιόδου, ο Λίνος Γαβριήλ είχε την ευτυχία να τραβήξει δύο επιπλέον… άσους από το μανίκι του, που έκαναν τρομερή εμφάνιση!

Ο λόγος για τον Anthony Lee, αλλά και τον Rickey McGill, που σκόραραν 20 και 18 πόντους αντίστοιχα, στην κορυφαία τους εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας!

Αμφότεροι ήρθαν από τον πάγκο και βοήθησαν τα μέγιστα τον Ιστορικό και ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ!

Εκ των 35 πόντων της ομάδας μας, οι 24 ήταν από τα χέρια τους από το 30′ ως το φινάλε… Ο McGill είχε 14, σκοράροντας μάλιστα τρία σερί τρίποντα – που προκάλεσαν φρενίτιδα ενθουσιασμού στον κόσμο που βρέθηκε στο “Σοφία Μπεφόν” – και σήμαναν το… σάλπισμα για τη μεγάλη ανατροπή από το -8 που είχε βρεθεί ο Πανιώνιος Su Casa λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Από την άλλη, ο Lee είχε 10 πόντους, με σπουδαία παρουσία και στις δύο πλευρές του παρκέ, δίνοντας καθοριστική βοήθεια στον Samuels, προσφέροντας, παράλληλα, σκορ και θεέαμα με τα εντυπωσιακά του καρφώματα!

Οι δύο Αμερικανοί της ομάδας έκαναν season high σε πόντους και αξιολόγηση στην ΕΚΟ Basket League, με τον McGill να συνθέτει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Duren, ενώ ο Lee έδειξε πόσο είχε λείψει από τους αγώνες με ΑΕΚ και Λαύριο και ειδικά τον δεύτερο, έχοντας μείνει εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού, αποτελώντας το “alter ego” του Samardo Samuels, με τον οποίο φυσικά συνυπήρξε στο παρκέ σε ένα αδόκιμο σχήμα μεν, που όμως λειτούργησε υποδειγματικά κάτω από τις οδηγίες του Λίνου Γαβριήλ.

Η κατακόρυφη αγωνιστική τους άνοδος έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τον Ιστορικό, με την ομάδα να τους χρειάζεται όλους για να πετύχει ακόμα περισσότερες νίκες!

Δείτε στους παρακάτω πίνακες τα πεπραγμένα του Anthony Lee και του Rickey McGill στο πρωτάθλημα της ΕΚΟ Basket League με τη φανέλα του Πανιωνίου Su Casa και τη… διαφορά που έκαναν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Πανιώνιο Su Casa είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη την προσεχή Κυριακή (8/11), με την ομάδα μας να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της με μοναδικό πρόβλημα την κατάσταση του Φώτη Λαμπρόπουλου.

Ο έμπειρος φόργουορντ εξακολουθεί να νοιώθει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας."

Δεν υπάρχουν σχόλια