Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαρωτικός ο Ιστορικός προκρίθηκε με... εξάρα!

Με τον καλύτερο τρόπο σφράγισε την πρόκριση του στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος ο... σαρωτικός Πανιώνιος, επικρατώντας με 6-0 του Ολυμπιακο...

Με τον καλύτερο τρόπο σφράγισε την πρόκριση του στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος ο... σαρωτικός Πανιώνιος, επικρατώντας με 6-0 του Ολυμπιακού Βόλου.

Αυτός ήταν ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Στο πρώτο ματς ο Ιστορικός είχε επικρατήσει με 0-3.

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό μονο ενας παίκτης ηταν ίδιος στην αρχική ενδεκάδα (Παπαγεωργίου). Ντεμπούτο έκανε και ο νεαρός Ρέτσος. Φοβερός και τρομερός ο Τσιλούλης που σημείωσε τρία πανέμορφα γκολ.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι,  με τον Εμμανουηλιδη να κάνει την σέντρα και με όμορφη κεφαλιά ο Δούμτσιος στο 2' άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Παπαβασιλείου στο 21' έκανε το 2-0, με εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Τσιλούλη.

Ο ασταμάτητος Πανιώνιος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και τέσσερα λεπτά αργότερα (25') πέτυχε και τρίτο τερμα, με ωραία κεφαλιά του Τσιλούλη μετά απο κόρνερ του Μιλόγεβιτς.

Στο 28' λίγο έλειψε να γίνει και 4-0, όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ τουΜιλόγεβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 53' ο Τσιλούλης βρήκε ξανά δίχτυα.  Πηρε την μπάλα μεσα στην περιοχή απο τον Εμμανουηλίδη και με φοβερό πλασέ έκανε το 4-0. Ο επιθετικός του Πανιωνίου έτσι πέτυχε χατ τρικ.

Στο 73' μετά απο κόρνερ του Μιλόγεβιτς ο Καμαρά έκανε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Ολυμπιακού Βόλου και κατέληξε στα δίχτυα για το 5-0.

Ο σαρωτικός Πανιώνιος συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο 89' ο Ρέτσος έκανε εξαιρετική ενέργεια,έκανε και την σέντρα,  με τον Παπανικολάου με κεφαλιά να γράφει το 6-0.

Έτσι, ο Ιστορικός με δύο νίκες και συνολικά γκολ 9-0 πήρε πανεύκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου (46' Μίκο), Κιάκος, Εμμανουηλιδης (67' Παπανικολάου), Δούμτσιος, Γρίβας, Τσιλούλης (57' Καμαρά), Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Ρέντζας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια