Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανέτοιμος για την Λάρισα ο Πανιώνιος

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αυριανή αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League 1 απέναντι στην ΑΕΛ ολοκλήρωσε ο Πανιών...

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αυριανή αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League 1 απέναντι στην ΑΕΛ ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος (15:00 Novasport 1).

Ο Ιστορικός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς μέσα στο Δεκέμβριο έχει γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία των "κυανέρυθρων" ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας Νικόδημος Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες.

Κότνικ, Μάλερμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι, Δούμτσιος.

Ο Ιστορικός βρίσκεται στη 13η θέση με 6 βαθμούς και θέλει απεγνωσμένα βαθμό ή βαθμούς στη δύσκολη έδρα της ΑΕΛ, ώστε να ξεμπλέξει από τη δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται τώρα.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια