Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισοφάρισε ρεκόρ καριέρας ο Βεργίνης

Ο Δημήτρης Βεργίνης ήταν εξαιρετικός στη νίκη (74-71) του Πανιωνίου επί της Λάρισας για την 11η αγωνιστική της Basket League και ισοφάρι...

Ο Δημήτρης Βεργίνης ήταν εξαιρετικός στη νίκη (74-71) του Πανιωνίου επί της Λάρισας για την 11η αγωνιστική της Basket League και ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στα ριμπάουντ, όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Μετά τη σπουδαία εμφάνιση του κόντρα στον Άρη στην προηγούμενη αγωνιστική, ο Δημήτρης Βεργίνης ήταν και χθες εντυπωσιακός όντας ο κορυφαίος του Πανιωνίου Su Casa και φτάνοντας σε κάποια ατομικά επιτεύγματα. Ένα από αυτά τα επτά ριμπάουντ με τα οποία ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην κατηγορία. Τόσα είχε στο ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή και στο μας της 16ης αγωνιστικής της σεζόν 2015-16 με τον Απόλλωνα Πάτρας στη Ρόδο.

Ακόμη, με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε, ξεπέρασε τις 400 στην καριέρα του στην ΕΚΟ Basket League ενώ παράλληλα, έχοντας 4/5 τρίποντα, έφτασε τα 250 στην κατηγορία. Ο έμπειρος γκαρντ έχει πλέον 250/765 τρίποντα (32,68%).

Ήταν το 273ο παιχνίδι του Βεργίνη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα και με αυτό ξεπέρασε τον Κώστα Γκαγκαουδάκη και έφτασε στην 64η θέση της σχετικής λίστας τον Γιώργο Αποστολίδη.

Κατά τα άλλα...

*Όπως ο Βεργίνης, έτσι και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στα ριμπάουντ. Είχε πέντε, επίδοση στην οποία έφτασε άλλες τρεις φορές στις προηγούμενες 97 εμφανίσεις του στην ΕΚΟ Basket League. Με την Καβάλα κόντρα στον Κολοσσό H Hotels στη Ρόδο για τη σεζόν 2011-12, με τον Άρη στο εκτός έδρας ματς με το Περιστέρι της σεζόν 2012-13 για την 24η αγωνιστική και με τον Άρη στην 7η αγωνιστική της σεζόν 2014-15 απέναντι στον Κολοσσό στη Ρόδο

*Ρεκόρ είναι για τον Ρίκι ΜακΓκιλ οι έξι ασίστ -είχε τρεις φορές από πέντε- και για τον Τόμισλαβ Πέτροβιτς οι 13 πόντοι που είχε χθες αφού στις τέσσερις προηγούμενες εμφανίσεις του δεν είχε ξεπεράσει τους έξι.

*Ο Σαμάρντο Σάμιουελς “φόρτωσε” με 10 φάουλ τους παίκτες της Λάρισας ισοφαρίζοντας τη μεγαλύτερη του επίδοση -τόσα είχε κερδίσει και στο ματς με την ΑΕΚ- αλλά και συνολικά της φετινής ΕΚΟ Basket League αφού δύο φορές ο Λάνγκφορντ και μία ο Μαυροκεφαλίδης είχαν από 10 κερδισμένα φάουλ.

*Με τα τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ που είχε χθες, ο Άντονι Λι έφτασε σε τριψήφιο αριθμό στην κατηγορία.

Από την πλευρά της Λάρισας...

*Ο Νταρνέλ Χάρις, αγωνιζόμενος κόντρα στην πρώην ομάδα του, ξεπέρασε τα 100 αμυντικά ριμπάουντ σε 32 εμφανίσεις στο ελληνικό Πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια