Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σοκ: Ρήξη χιαστού ο Άρσε!

Είδηση σοκ στον Πανιώνιο με τον Άρσε. Ο Μεξικανός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου! Τρομερή ατυχία στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. ...

Είδηση σοκ στον Πανιώνιο με τον Άρσε. Ο Μεξικανός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου!

Τρομερή ατυχία στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μαξίμοβιτς που είχε υποστεί κάταγμα περόνης και έξω σφυρού στον αριστερό αστράγαλο, τώρα ήταν η σειρά του Άρσε να κλείσει... ραντεβού με την ατυχία.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε με το φορείο από το ματς του Βόλου, έκανε υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (16/12) σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον Χρήστο Δάρα και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Κάτι που σημαίνει πως η σεζόν για τον Μεξικανό τελειώνει εδώ, με τον Πανιώνιο να χάνει έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή στην δύσκολη μάχη που δίνει κόντρα σε όλους και σε όλα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Άρσε θα υποβληθεί την Τρίτη (17/12) σε εγχείρηση από τον πρόεδρο και γιατρό Χρήστο Δάρα.

Η ΠΑΕ, μέσω της ιστοσελίδας της, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εύχονται στο Πέδρο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια