Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για την 6η νίκη κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας. Αμφίβολος ο Λαμπρόπουλος

Την έκτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα διεκδικήσει ο Πανιώνιος Su Casa στην αναμέτρηση (21/12, 15.45) με τον Ιωνικό Νίκαιας για την 1...

Την έκτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα διεκδικήσει ο Πανιώνιος Su Casa στην αναμέτρηση (21/12, 15.45) με τον Ιωνικό Νίκαιας για την 12η αγωνιστική της EKO Basket League. H ομάδα μας (5-6) τρέχει ένα σερί τριών νικών το οποίο θα επιδιώξει να διευρύνει απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται μια θέση πάνω στην βαθμολογία του πρωταθλήματος με ρεκόρ (6-5).

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού έγκειται στο γεγονός ότι ο Ιστορικός θα αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος στο κλειστό του Π. Φαλήρου “Σοφία Μπεφόν” το οποίο φέτος χρησιμοποιούν και οι δυο αντίπαλοι ως έδρα, μιας και ο Ιωνικός θα είναι ο γηπεδούχος στο αυριανό (21/12) ματς.

 Ο Πανιωνίου Su Casa ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μοναδικό πρόβλημα αυτό του τραυματισμού του Φώτη Λαμπρόπουλου. Ο
 έμπειρος φόργουορντ δεν έχει καταφέρει παρά την μεγάλη του προσπάθεια να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που νοιώθει στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού και ως εκ τούτου η συμμετοχή του στον επικείμενο αγώνα με τον Ιωνικό θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

 Από κει και πέρα, ο προπονητής μας Λίνος Γαβριήλ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών και προετοίμασε τους κυανέρυθρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μια ακόμα δύσκολη αποστολή που καλούνται να φέρουν εις πέρας….

Δεν υπάρχουν σχόλια