Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για την 5η νίκη κόντρα στην Λάρισα - Αμφίβολος ο Λαμπρόπουλος

Την πέμπτη του νίκη στην φετινή EKO Basket League θέλει να κατακτήσει ο Πανιώνιος Su Casa υποδεχόμενος (14/12, 15.45) τη νεοφώτιστη Λάρι...


Την πέμπτη του νίκη στην φετινή EKO Basket League θέλει να κατακτήσει ο Πανιώνιος Su Casa υποδεχόμενος (14/12, 15.45) τη νεοφώτιστη Λάρισα BC στο “Σοφία Μπεφόν” του Π. Φαλήρου για την 11η αγωνιστική.

 Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του Λίνου Γαβριήλ, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει μόνο το πρόβλημα με την κατάσταση του Φώτη Λαμπρόπουλου.

Ο έμπειρος φόργουορντ ταλαιπωρείται εδώ και τρεις εβδομάδες από έναν τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού και παρότι η πορεία της υγείας του έχει πραγματοποιήσει μεγάλη βελτίωση, η συμμετοχή του – σε αυτόν τον κομβικής σημασίας αγώνα για τον Ιστορικό – θα αποφασιστεί λίγο πριν από το τζάμπολ.

 Η κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης επιτάσσει στον κυανέρυθρο κόσμο να στηρίξει τους παίκτες του Πανιωνίου Su Casa και να βρεθεί δίπλα τους στις εξέδρες του “Σοφία Μπεφόν” για να γίνει ο 6ος παίκτης της ομάδας μας στην προσπάθεια της να κάνει το 3/3 που θα την φέρει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, βελτιώνοντας το υπάρχον ρεκόρ του 4-6.

 Γι αυτό τον λόγο η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ορίσει Γενική Είσοδο στην τιμή των 5 Ευρώ!

 Τα εισιτήρια του αγώνα (14/12, 15.45) με την Λάρισα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και η διάθεση τους πραγματοποιείται διαδικτυακά από την σελίδα της ticketmaster: “https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004868.html”, ενώ αύριο Σάββατο(14/12) οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τις 13:00 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευή POS διαθέτει μόνο το γραφείο, στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS.

Δεν υπάρχουν σχόλια