Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κ15: Ισοπαλία με την ΑΕΚ

Ισόπαλη 2-2 με την ΑΕΚ αναδείχθηκε η Κ15 του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League U15...

Ισόπαλη 2-2 με την ΑΕΚ αναδείχθηκε η Κ15 του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League U15.

Οι κυανέρυθροι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 10′ άνοιξαν το σκορ, χάρις σε γκολ του Φαναρά. Η ΑΕΚ κατάφερε και έφερε το ματς στα ίσια, με τέρμα του Σκιαδαρέση, στο 21′. Ωστόσο δεν το χάρηκε για πολύ, καθώς ο Σαράκος στο 30′, έβαλε ξανά τους γηπεδούχους μπροστά.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στα τελευταία λεπτά, το ματς επιφύλαξε δυνατές συγκινήσεις. Αρχικά στο 70′, ο Ντελής, απέκρουσε τη μπάλα μπροστά στο τέρμα της ΑΕΚ, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 ποδοσφαιριστές. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώργος Ναλιτζής, με τον Αλέξανδρο Γεωργιάδη να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Η χαμένη εκτέλεση πέναλντι, αναπτέρωσε τις ελπίδες των "κιτρινόμαυρων", που ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό, χάρις τον Παύλο Γκίνη που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, Πανιώνιος και ΑΕΚ παραμένουν ισόβαθμοι, στην 6η θέση, με 8 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια