Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραμπούλι ο... εκτελεστής! (video)

Το Καλοκαίρι που μας πέρασε ο Πανιώνιος είχε δικαίωμα, λόγω της μη αδειοδότησης, να αποκτήσει μόλις έναν ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών. ...

Το Καλοκαίρι που μας πέρασε ο Πανιώνιος είχε δικαίωμα, λόγω της μη αδειοδότησης, να αποκτήσει μόλις έναν ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν αυτός ο παίκτης να είναι για την θέση του επιθετικού, ώστε να καλύψει το κενό του Ντουρμισάι.

Ο εκλεκτός, λοιπόν, ήταν ο Μπατσανά Αραμπούλι. Στο άκουσμα του ονόματος του σίγουρα οι περισσότεροι δεν ενθουσιάστηκαν, όμως στον αγωνιστικό χώρο ο Γεωργιανός φορ από παιχνίδι σε παιχνίδι αποδεικνύει πως αποτελεί "λύρα εκατό" για τον Ιστορικό.

Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός έχει σημειώσει συνολικά πέντε γκολ έως τώρα στην Σούπερ Λιγκ, με τα δύο τελευταία του τέρματα να δίνουν στην ομάδα και το μεγάλο "διπλό" επί της Ξάνθης. Μάλιστα, πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω από τον Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ (6 γκολ).

Ο Αραμπούλι δείχνει πως εκτός από το γκολ, που σίγουρα το έχει, διαθέτει πολύ καλή επαφή με την μπάλα, έχει καλή κίνηση και αντίληψη του χώρου και μπορεί να δημιουργεί και για τους συμπαίκτες του. Φυσικά το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό είναι να διαθέτει... ερωτική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και ο 25χρονος έχει τον τρόπο για να στέλνει το... τόπι στο πλεκτό!

Όπως γράψαμε και παραπάνω, λοιπόν, ο Γεωργιανός έχει βγει... λύρα εκατό για τον Πανιώνιο και σίγουρα η χρονιά είναι μεγάλη και έχει να δώσει ακόμα πολλά περισσότερα στον Ιστορικό!

Δείτε τα γκολ του Αραμπούλι στην Ξάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια