Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέος χορηγός της ομάδας μπάσκετ

Την έναρξη της συνεργασίας της με την αλυσίδα εστιατορίων '“the Big Bad Wolf” ως ένας εκ των επισήμων χορηγών της ομάδας ανακοίνωσε η...

Την έναρξη της συνεργασίας της με την αλυσίδα εστιατορίων '“the Big Bad Wolf” ως ένας εκ των επισήμων χορηγών της ομάδας ανακοίνωσε η ΚΑΕ με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H KAE Πανιώνιος Su Casa ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το “the Big Bad Wolf”, που θα αποτελέσει έναν εκ των Επίσημων Χορηγών της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2019-20, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας αυτής για περισσότερα χρόνια. Καλωσορίζουμε τo “the Big Bad Wolf” στην οικογένεια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ – για να πορευτούμε μαζί – ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μιας ακόμα απαιτητικής μπασκετικής χρονιάς και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

 Το “the Big Bad Wolf” δραστηριοποιείται στη Νέα Σμύρνη στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 52 και έχει δείξει – και στο παρελθόν – την έμπρακτη στήριξή του στον τοπικό αθλητισμό. Προφίλ “the Big Bad Wolf”

 Η αλυσίδα καταστημάτων “the Big Bad Wolf” έχει συνολικά 7 υποκαταστήματα στην Αττική, στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, Παγκρατίου, Μελισσίων, Αμπελοκήπων, Χολαργού, Καλλιθέας και Πειραιά. Σύντομα με νέα καταστήματα σε Αιγάλεω και Κηφισιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια