Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mε προβλήματα κόντρα στον Προμηθέα

Χωρίς τον Muhamed Pasalic και με προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου Su Casa για την εκτός έδρα...


Χωρίς τον Muhamed Pasalic και με προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου Su Casa για την εκτός έδρας αναμέτρηση (23/11, 15.45) με αντίπαλο τον Προμηθέα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

 O Βόσνιος γκαρντ ταξίδεψε στην πατρίδα του, έχοντας την σχετική άδεια της ΚΑΕ, για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του, η οποία γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Στην δεδομένη απουσία του Pasalic ήρθαν να προστεθούν άλλα δυο προβλήματα.

 Ο Φώτης Λαμπρόπουλος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην σημερινή (22/11) τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα, ενώ ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ένοιωσε εκ νέου ο Anthony Lee, ο οποίος δεν μπόρεσε να βγάλει το πρόγραμμα.

 Και οι δυο ακολούθησαν την αποστολή για την Πάτρα και η συμμετοχή στην αυριανή (23/11) αναμέτρηση θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Όσον αφορά τον Lee, που έχει απουσιάσει από τα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας (σ.σ. με ΑΕΚ και Λαύριο), είχε καταφέρει να επανέλθει και γυμνάστηκε κανονικά σε φουλ ρυθμούς όλη αυτή την εβδομάδα, όμως σήμερα εγκατέλειψε το πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς πόνεσε και πάλι στους προσαγωγούς, προσθέτοντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στον τεχνικό του Πανιωνίου Su Casa, Λίνο Γαβριήλ.

 Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που ταξίδεψαν για την Αχαϊκή πρωτεύουσα: Δημήτρης Βεργίνης, Samardo Samuels, Tyreek Duren, Ricky McGill, Νίκος Καμαριανός, Σάββας Τζουγκαράκης, Γιώργος Καμπερίδης, Tomislav Petrovic, Γιάννης Καρακεχαγιάς, Φώτης Λαμπρόπουλος, Anthony Lee και Νίκος Μαραγκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια