Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βρέθηκε λύση για τις προπονήσεις του Βόλεϊ - Προχωράει το «Βαρίκας»

Ευχάριστες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο τμήμα Βόλεϊ του Ιστορικού, όσον αφορά τις προπονήσεις των κυανέρυθρων. Συγκεκριμένα, σύμφω...

Ευχάριστες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο τμήμα Βόλεϊ του Ιστορικού, όσον αφορά τις προπονήσεις των κυανέρυθρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Δήμος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του ΣΕΦ προκειμένου τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο Βόλεϊ του Πανιωνίου να επιστρέψουν για προπονήσεις στις φαληρικές εγκαταστάσεις.

Έτσι, λύθηκε ένα σημαντικό πρόβλημα για το κυανέρυθρο τμήμα το οποίο τον τελευταίο καιρό αποτέλεσε αγκάθι στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα απόκτησης άδειας λειτουργίας του "Βαρίκας", ώστε να μπορούν τμήματα του συλλόγου να δίνουν τους  επίσημους αγώνες τους εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι βασικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση των εργασιών που απαιτούνται έχουν γίνει και πλέον απομένουν ακόμη κάποιες κινήσεις (δημιουργία πυρασφάλειας, μία ακόμη έξοδος κινδύνου κλπ), ώστε η επιτροπή ελέγχουν να ανάψει το πράσινο φως για την άδεια λειτουργίας. Ένα θέμα που όπως καταλαβαίνει κανείς είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια