Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αύξηση εγγραφών, ποιοτική βελτίωση

H δυναμική της ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχει αποδώσει λίαν θετικά αποτελέσματα στην προσέλκυση ...

H δυναμική της ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχει αποδώσει λίαν θετικά αποτελέσματα στην προσέλκυση των μικρών αθλητών και των γονέων τους που έχουν μάθει ή γνωρίζουν το παρελθόν του «κυανέρυθρου» φυτωρίου και έχουν εμπιστευτεί το παρόν του. 

Η προσέλκυση νέων παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ ή τουλάχιστον να δοκιμάσουν το όποιο ταλέντο πιστεύουν ότι έχουν, ήταν ο πρώτος στόχος της ακαδημίας και της διοικούσας επιτροπής που έχει, ήδη, επιτευχθεί.

Η αυξητική τάση νέων εγγραφών, ταυτόχρονα, με την ανανέωση παρουσίας των μικρών αθλητών από τις προηγούμενες, αγωνιστικές χρονιές, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, με αποτέλεσμα την δημιουργία περισσοτέρων τμημάτων στις περισσότερες ηλικιακές κατηγορίες. Η διοικούσα επιτροπή της ακαδημίας δεν έχει θέσει αριθμητικό στόχο στην φετινή περίοδο. Έθεσε, ως πρωταρχικό στόχο της, την ποιοτική βελτίωση όλων των προδιαγραφών σε τεχνικό επίπεδο, υπό την καθοδήγηση του διευθυντή της ακαδημίας, Νίκου Λινάρδου και τα ποσοτικά αποτελέσματα, ήταν απόρροια της εφαρμογής του πλάνου που σχεδιάστηκε, τον προηγούμενο Αύγουστο.

Η ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου που μπορεί, κάλλιστα, να υπερηφανεύεται για την κατάκτηση τίτλων που κοσμούν το «Ανδρέας Βαρίκας» σε χρονικό… «βάθος» 40 ετών, έχει χαράξει νέα κατεύθυνση στην ανάδειξη όσο των περισσοτέρων, ταλαντούχων παικτών, διατηρώντας, παράλληλα, σε επίπεδο πρωταθλητισμού τις ομάδες Παίδων και Εφήβων.

Γι’ αυτόν τον λόγο και η αυξημένη παρουσία των παιδιών που φορούν την «κυανέρυθρη» φανέλα, αποδεικνύει την σωστή κατεύθυνση που προχωρά η ακαδημία μπάσκετ. Οι αριθμοί συμμετοχών στους τρείς πρώτους μήνες της φετινής περιόδου, είναι λίαν ικανοποιητικοί, χωρίς να αποτελούν αυτοσκοπό.

Η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των συνθηκών προπόνησης και των υλικοτεχνικών προδιαγραφών στις εγκαταστάσεις των γηπέδων «Ανδρέας Βαρίκας» και «Αργύρης Κορωναίος», είναι συνεχής.

Παράλληλα, το «brand name» της ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου που έχει καλλιεργηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια, προσφέρει την δυνατότητα προσκλήσεων των ομάδων σε πολλά τουρνουά, εντός Αττικής και σε ολόκληρη την Ελλάδα, αναγνωρίζοντας ως πρότυπο «καλλιέργειας» του μπάσκετ, το φυτώριο του συλλόγου, με τα 130 χρόνια ιστορίας.

Σε συνεργασία με την διοίκηση του ερασιτέχνη Πανιωνίου, η ακαδημία μπάσκετ φιλοδοξεί να συνδυάσει την ποιότητα των προπονήσεων με την συνεχή αυξητική τάση νέων εγγραφών. Στην ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, θα γίνει ο απολογισμός όλων των τμημάτων και των δυο αγωνιστικών ομάδων των Παίδων και Εφήβων που δεν έχουν ορίσει το «ταβάνι» των στόχων τους, παρά τον δεδομένο πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζουν κάθε χρόνο στα πρωταθλήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια