Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χάντμπολ Γυναικών: Νικηφόρο το πρώτο ιστορικό παιχνίδι του τμήματος

Με νίκη ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών ο Πανιώνιος που επικράτησε με 35-22 επι της ομάδας των Χανίων. Τα κυανερυθρα κορίτσια π...

Με νίκη ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών ο Πανιώνιος που επικράτησε με 35-22 επι της ομάδας των Χανίων.

Τα κυανερυθρα κορίτσια προηγήθηκαν με 4-0 έχοντας από την αρχή ξεκάθαρο προβάδισμα.

Με ένα εξίσου δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος το σκορ διαμορφώθηκε 19-10.

Tελικά ηρθε η νίκη και οι δύο βαθμοι με σκορ 35-22.

Στο πρώτο, λοιπον, ιστορικό παιχνίδι του τμήματος οι κυανέρυθρες πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΧΑΝΙΑ ΕΑΧ 35-22

Τα πεντάλεπτα: 4-0, 6-1, 10-3, 11-5, 13-9, 14-10 (ημίχρονο) 19-11, 23-13, 26-14, 28-16, 29-21, 35-22

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ( Κυριακίδου): Νιάρχου, Καπλανίδου 7, Τενκεριάν 2, Ρώτα, Σαντοριναίου, Χουρσουντιάν 2, Ηλιάδου 2, Σιμητέλου 3, Σιδηροπούλου 10, Λήρη 2, Καραγιάννη 7, Καθασσά.

ΧΑΝΙΑ ΕΑΧ ( Παπαδάκης): Σαρτζετάκη, Παπανικολοπούλου 7, Καιλίδου, Γερουδάκη,
Χατζηβασιλείου 1, Δεμίρογλου 4, Σπανουδάκη 5, Κακαβελάκη, Μπασούνα, Γιαννακοπούλου, Τοχμαχίδου 3, Γκογκολάκη 2.

Διαιτητές: Ζήσης-Κουριότης,

Δίλεπτα: 6-6, Πέναλτι: 4/6-3/5

Η προπονήτρια του τμήματος Κυριακίδου Έφη αναφέρθηκε στην έναρξη του πρωταθλήματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook......

"Ελάχιστα χρόνια πίσω, ολοκληρώνοντας την μακρόχρονη πορεία μου στον Άρη Νικαιας συναντήθηκα με τον Κατσαρά Αντώνη ( προπονητής και υπεύθυνος για το Handball στον Πανιώνιο ) για μια επαγγελματική πρόταση στον Ιστορικό. Είχαν διασταυρωθεί οι δρόμοι μας στο παρελθόν ( με είχε αθλήτρια ενώ παράλληλα ήταν υπεύθυνος μου στο προπονητικό μου έργο στην ανάπτυξη στον Άρη ), οπότε ήξερα ότι η συνεργασία μας θα στηριζόταν στον σεβασμό, στην αλληλεγγύη και σε ένα πάντα καλοπροαίρετα επαγγελματικό αλλα και ανθρώπινο κλίμα με αρχές και αξίες. Τόλμησα να βάλω έναν << όρο>>. Να αναλάβω με την προυπόθεση ότι στο άμεσο μέλλον, η ομάδα θα υποστηρίξει την δημιουργία γυναικείου τμήματος, εγχείρημα το οποίο έμοιαζε παράλογα δύσκολο ( άλυτο το γηπεδικό ζήτημα για προπονήσεις και έδρες, οικονομική δυσχέρεια κ.α. ), ωστόσο εφικτό. Σήμερα, η ύπαρξη αυτού του τμήματος είναι γεγονός.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Κατσαρά, που πίστεψε στην τρέλα μου, με επέλεξε για συνεργάτη του και που από την πρώτη στιγμή με εμπιστεύτηκε τυφλά και μου συμπεριφέρθηκε ομότιμα.

Τις αθλήτριές μου, που πιστά φερόμενες τόσο απέναντι στο πρόσωπό μου όσο και στο όμορφο άθλημά μας με ακολουθούν και με στηρίζουν παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν και που με ζήλο και πάθος καταθέτουν την αγάπη τους καθημερινά στο γήπεδο - ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ .

Τον σύλλογό μας – ΠΑΝΙΩΝΙΟ - που ευαίσθητα φερόμενος ενέκρινε την γέννηση του γυναικείου τμήματος ενώ η λογική πιθανότατα θα παρότρυνε για την αντίθετη κατεύθυνση και που καλωσορισε την ομάδα σαν σπλάχνο του.

Τους γονείς, που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα παιδιά τους μου επέτρεψαν να συμβάλλω στην διαπαιδαγώγησή τους και στην σωστή αθλητική ανατροφή τους αλλα και για το ότι ανέκαθεν με στήριζαν έμπρακτα, διακριτικά και με πολύ αγάπη, δηλώνοντας παντα ένα δυναμικό παρών.
Τέλος, τους χορηγούς μας ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, παιδική κατασκήνωση KINDERLAND και ΔΙΟΔΟΜΗ, η συμβολή των οποίων έχει καταλυτικό ρόλο για την επιβίωση των τμημάτων μας.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Κορωπίου, κ. Κιούση για την διάθεση των γηπεδικών τους εγκαταστάσεων για την διεξαγωγή του 1ου μας αγώνα"

Δεν υπάρχουν σχόλια