Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γαβριήλ: « Η ομάδα δεν κατάφερε να παρουσιαστεί στο γήπεδο»

Για την βαριά ήττα του Πανιωνίου από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Λίνος Γαβριήλ στην συνέντευξη τύπου και όπως ανέφερε η ομάδα δεν παρουσιά...


Για την βαριά ήττα του Πανιωνίου από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Λίνος Γαβριήλ στην συνέντευξη τύπου και όπως ανέφερε η ομάδα δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του εμειναν στη νίκη με τον Ηρακλή την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας

 «Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν κατάφερε να παρουσιαστεί στο γήπεδο κόντρα σε μια πολύ καλή άμυνα. Μείναμε στο αποτέλεσμα του Ηρακλή. Είναι δύσκολο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου. Υπήρχε η αίσθηση πως με τη σκληρή δουλειά κάναμε ένα βήμα μπροστά. Δυστυχώς πρέπει να πάμε πιο βαθιά για να έχει διάρκεια η ομάδα. Δεν έγινε σήμερα και η ΑΕΚ κέρδισε με μεγάλο σκορ, το οποίο είναι φάρος για εμάς για τη συνέχεια».

Επίσης ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε: «Δεν υπήρχαν τα επίπεδα ενέργειας ώστε να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Εάν λέμε άλλα και γίνονται άλλα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικό τρόπο για να είναι όλοι συγκεντρωμένοι. Θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια