Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με αυχενικό κολάρο τις επόμενες μέρες ο Κόρμπος

Ο Παναγιώτης Κόρμπος έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό με πρόβλημα στον αυχένα και γι' αυτό το λόγο του είχε γίνει ένεση πρ...

Ο Παναγιώτης Κόρμπος έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό με πρόβλημα στον αυχένα και γι' αυτό το λόγο του είχε γίνει ένεση πριν τον αγώνα, ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί.

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ, προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει πως ο αρχηγός της ομάδας δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και ότι, τις επόμενες μέρες θα πρέπει να φοράει κολάρο, για να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό.

«Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου και εξετάστηκε από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα. Ο έμπειρος παίκτης, ταλαιπωρείται από ραιβόκρανο τις τελευταίες ημέρες και για το λόγο αυτό αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με ένεση, που του έγινε από τον κ. Χρήστο Δάρα πριν τον αγώνα.

Μετά τις εξετάσεις της Δευτέρας, αποφασίστηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος να φέρει αυχενικό κολάρο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να είναι έτοιμος για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό», ανέφερε αναλυτικά η ενημέρωση του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια