Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για την τρίτη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για τα τελευταία νεα ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά: Την τρίτη του νίκη στην φετ...

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για τα τελευταία νεα ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Την τρίτη του νίκη στην φετινή EKO Basket League θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Πανιώνιος Su Casa υποδεχόμενος (30/11, 19.00) τον ΠΑΟΚ στο “Σοφία Μπεφόν” του Π. Φαλήρου για την 9η αγωνιστική.

 Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του Λίνου Γαβριήλ, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα καθοδηγήσει τον Ιστορικό σε αυτόν τον κομβικής σημασίας αγώνα με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.

 Η κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης επιτάσσει στον κυανέρυθρο κόσμο να στηρίξει τους παίκτες του Πανιωνίου Su Casa και να βρεθεί δίπλα τους στις εξέδρες του “Σοφία Μπεφόν” για να γίνει ο 6ος παίκτης της ομάδας μας.

 Τα εισιτήρια του αγώνα (30/11, 19.00) με τον ΠΑΟΚ έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και η διάθεση τους πραγματοποιείται διαδικτυακά από την σελίδα της ticketmaster: “https://www.ticketmaster.gr/seatingPlan.html?idProduct=2109384” και παράλληλα σήμερα (29/11) από τα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη μέχρι τις 18.00.

 Αύριο Σάββατο (30/11) οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τις 17:00 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.

 Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – ΠΑΟΚ είναι οι εξής: EXECUTIVE (τμήμα Γ): 15 Ευρώ BLUE & RED (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): 10 Ευρώ Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας) και Φοιτητές (με πάσο): 5 Ευρώ Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευή POS διαθέτει μόνο το γραφείο, στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS.


 Βεργίνης:  “Κομβικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ, να μας δώσει… ώθηση ο κόσμος μας”


 Ο αρχηγός της ομάδας μας, Δημήτρης Βεργίνης, μέσω του προσωπικού blog, που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έδωσε το στίγμα του αναφορικά με τον αυριανό (30/11) αγώνα-τελικό, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο του Πανιωνίου να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών και του τεχνικού τιμ: “Καλησπέρα σε όλους.


 Στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Προμηθέα στην Πάτρα γνωρίζαμε ότι είχαμε – εξ ορισμού – μια δύσκολη αποστολή.

Αυτό που θέλαμε ήταν να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και η αλήθεια είναι πως σε πολλά χρονικά διαστήματα το καταφέραμε. Αυτό το Σάββατο (30/11) έχουμε, κατά τη γνώμη μου, έναν από τους πιο κομβικούς αγώνες όσον αφορά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αντίπαλος μας ο ανεβασμένος, τον τελευταίο καιρό, ΠΑΟΚ. Η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον παλιό μου συμπαίκτη, Κώστα Χαραλαμπλιδη, μόνο καλό έχει κάνει στην ομάδα.

 Έχει αλλάξει η ψυχολογία στους παίκτες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει σημαντικούς αντιπάλους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προπονηθεί αρκετά μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε και θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να νιώσουμε και πάλι τη χαρά της νίκης.

Παίζουμε εντός έδρα και όλοι μας – παίκτες και προπονητές – περιμένουμε την έντονη παρουσία του κόσμου της ομάδας. Τους θέλουμε δίπλα μας για να μας δώσει την ώθηση ώστε να φτάσουμε στη νίκη, που τόσο χρειάζεται ο Πανιώνιος μας! Εις το επανιδειν…”

Δεν υπάρχουν σχόλια