Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαβασιλείου: «Μόνο περηφάνια για τους παίκτες μου»

Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο κόουτς του Πανιωνίου, Νίκι Παπαβασιλείου, μετά το αισόπαλο ματς κόντρα στον Άρη. «Μόν...

Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο κόουτς του Πανιωνίου, Νίκι Παπαβασιλείου, μετά το αισόπαλο ματς κόντρα στον Άρη. «Μόνο περηφάνια για τους παίκτες μου. Ηταν συγκλονιστική η προσπάθειά τους. Από το 1ο λεπτό έδειξαν πόσο ήθελαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Ηταν φανταστική η προσπάθεια τους ειδικά με όταν μείναμε με 10 παίκτες. Είχαν ψυχή και αν κρατήσουμε αυτή την προσπάθεια θα μπορέσουμε να σωθούμε. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις και Η ισοπαλία αυτή είναι σα νίκη», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για την εκ διαμέτρου διαφορετική εικόνα που είχαν οι «κυανέρυθροι» απόψε, σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα στο Περιστέρι. «Με ΑΕΛ και Λαμία γυάλιζε το μάτι μας. Μετά ήρθε η ήττα στα ματς με ΠΑΟ και ΟΦΗ κι έπεσε η ψυχολογία μας. Με τον Ατρόμητο πιάσαμε πάτο. Μιλήσαμε την Δευτέρα και είπαμε τι πρέπει να κάνουμε και αν συνεχίσουμε έτσι θα σωθούμε». Υστερα ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να κάνει διαφορετική διαχείριση. «Βάλαμε παίκτες για καλύψουμε χώρους και τόσο ο Ρέντζας όσο και ο Τσιλούλης πήγαν καλά. Επίσης είχαμε και θέματα τραυματισμών, ενώ και ο Αρτσε προερχόταν από τραυματισμό».

Κλείνοντας ρωτήθηκε τι πρέπει να κάνει η ομάδα, ώστε να έχει πάντα εικόνα όπως η αποψινή. «Κάθε μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πολλές απουσίες. Στόχος είναι να εξελίσσουμε την ομάδα και τα παιδιά», απάντησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια