Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λαμπρόπουλος: «Θέλουμε κόντα μας τον κόσμο με το Λαύριο»

Ο Πανιώνιος συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Λαύριο στο “Σοφία Μπεφόν” (16/11, 15:45) και ο Φώτης Λαμπρόπουλος μίλησε...

Ο Πανιώνιος συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Λαύριο στο “Σοφία Μπεφόν” (16/11, 15:45) και ο Φώτης Λαμπρόπουλος μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την πορεία της ομάδας ως τώρα στην Basket League, ενώ έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Η ομάδα του Λίνου Γαβριήλ προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο, για την 7η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League, έχοντας στη διαθέσιμους και τους νεοαποκτηθέντες, Ντούρεκ και Πέτροβιτς, που θα ενισχύσουν την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ένας εκ των πλέον σημαντικών κομματιών της φετινής είναι ο Φώτης Λαμπρόπουλος, καθώς πρόκειται για τον δεύτερο σκόρερ (14π.), πρώτο ριμπάουντερ (5,33), πρώτο σε αξιολόγηση (15,33) και πρώτο σε λεπτά συμμετοχής (29:45) του Ιστορικού ως τώρα στο πρωτάθλημα!

Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πανιωνίου Su Casa, μίλησε για την επερχόμενη σημαντική αναμέτρηση και την καθοριστική και συνάμα απαραίτητη παρουσία του κόσμου του Ιστορικού.

“Στην αρχή δεν ήμασταν όπως θα θέλαμε. Μετά είχαμε την προσθήκη του Samardo Samuels, χάρη στην οποία είχαμε μια μεγάλη βελτίωση. Κάναμε δύο νίκες με Ρέθυμνο και Ηρακλή, αλλά κόντρα στην ΑΕΚ δεν το εκμεταλλευτήκαμε όσο μπορούσαμε με την εμφάνισή μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε κυρίως στην έδρα μας, που θα μας βοηθήσουν βαθμολογικά. Είναι σημαντικές οι δύο νίκες που έχουμε πετύχει, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερες στη συνέχεια” σχολίασε για την πορεία του Πανιωνίου Su Casa ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο Megabolt…

“Είναι ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε αποφασιστικά, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για τον στόχο που είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη σωτηρία της ομάδας. Το Λαύριο Megabolt έχει καλή ομάδα και με αντίστοιχους στόχους με εμάς και πρέπει να πάρουμε τη νίκη, ειδικά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι”.

Η ομάδα μας θέλει να πάρει άλλη μια νίκη στην EKO Basket League και θέλει να έχει τη δυναμική στήριξη του κόσμου, που ξέρει καλύτερα από τον καθένα να δημιουργεί πολύ θερμή και ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο “Σοφία Μπεφόν“!

“Ο κόσμος μας έχει στηρίξει και στα δύο παιχνίδια που έχουμε δώσει στο “Σοφία Μπεφόν” και τον θέλουμε κοντά μας και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, γιατί η δυναμική παρουσία του θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλουμε”.

Παράλληλα, ο 36χρονος άσος μίλησε για τη συνεργασία με τον προπονητή μας, Λίνο Γαβριήλ… “Όταν ήρθε δεν είχε πολλές μέρες στη διάθεσή του πριν το πρώτο παιχνίδι, αλλά μας έδειξε κάποια πράγματα και μας βοήθησε και ψυχολογικά, για να νικήσουμε στο Ιβανώφειο, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ θετικά τα δείγματα και προσπαθεί να μας βάλει σε ένα καλούπι για τα επόμενα παιχνίδια”.

Όσο για την σημαντική βοήθεια που έχει προσφέρει ο Samardo Samuels από τη μέρα που εντάχθηκε στο ρόστερ…

“Είναι ένας παίκτης πολύ έμπειρος σε υψηλό επίπεδο, που έχει παίξει στην EuroLeague και ήρθε εδώ για να βοηθήσει. Το έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό στα παιχνίδια που έχει παίξει, δείχνει μεγάλη διάθεση και όλοι μας ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια