Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τον... VARεσε!

Βαριά ήττα για τον Πανιώνιο εκτός έδρας από τον ΟΦΗ. Οι κυανέρυθροι αν και προηγήθηκαν τελικά ηττήθηκαν με 4-1, σε ένα παιχνίδι που αλλι...

Βαριά ήττα για τον Πανιώνιο εκτός έδρας από τον ΟΦΗ. Οι κυανέρυθροι αν και προηγήθηκαν τελικά ηττήθηκαν με 4-1, σε ένα παιχνίδι που αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς τελείωσε! Ακυρώθηκε γκολ -μέσω του VAR- του Παπανικολάου στο πρώτο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1. 

Η ομάδα του Παπαβασιλείου παρουσίασε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αραμπούλι άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν και τους κυανέρυθρους στη συνέχεια να πετυχάινουν και δεύτερο τέρμα με τον Παπανικολάου, το οποίο όμως μέσω VAR ακυρώθηκε, καθώς ο Σέζος έκρινε πως υπήρχε φάουλ του Παπαγεωργίου στην αρχή της φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο, ο ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι όποτε και όπως ήθελεαν απειλούσαν, σημείωσαν τρία τέρματα ακόμη και τελείωσαν εύκολα το ματς.

Ο Πανιώνιος είχε κάποιες προϋποθέσεις στις αντεπιθέσεις, όμως για μία ακόμη φορά έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική επιλογή.

Αμυντικά στο δεύτερο μέρος ο Ιστορικός... έμπαζε από παντού και λογικά δέχτηκε τα γκολ από τους πολύ καλούς παίκτες του ΟΦΗ.

O Πανιώνιος παραμένει στο -2 και ο δύσκολος μαραθώνιος συνεχίζεται για την ομάδα του Παπαβασιλείου.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε καλά στο παιχνίδι και αφού πρώτα απείλησε με τον Παπανικολάου, στο 9' κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Αραμπούλι έπαιξε εξαιρετικά το "ένα-δύο" με τον Μαξίμοβτς πίσω από την μεσαία γραμμή, ο Γεωργιανός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με πλασέ έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι στα επόμενα λεπτά κέρδισαν πολλά φάουλ και κόρνερ και σε ένα από αυτά κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Στο 31' ο Σέζος βλέπει φάουλ του Σαραμαντά, ο Ναμπί το εκτέλεσε και ο Σεμέδο από κοντά έκανε το 1-1.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος πάγωσε το ρυθμό και έψαχνε στις αντεπιθέσεις το δεύτερο γκολ. Στο 40' μάλιστα ο Ιστορικός βρήκε δίχτυα, με τον Αραμπούλι να βγαίνει στην αντεπίθεση, να δίνει στον Μιλόγεβιτς, αυτός σωστά με την μία στον Παπανικολάου ο οποίος με ωραίο σουτ σκόραρε. Μετά από διαμαρτυρίες των γηπεδούχων όμως ο Σέζος πήγε στο VAR και ακύρωσε το γκολ για φάουλ που είδε του Παπαγεωργίου στον Σεμέντο στο ξεκίνημα της φάσης. Μία φάση που έφερε τα έντονα παράπονα των κυανέρυθρων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πανιώνιο. Στο 55' έγινε το 2-1 για τον ΟΦΗ, με Ναμπί, Σεμέντο και Φιγκεϊρέδο να συνεργάζονται και τον Νέιρα να κάνει το σουτ από το σημείο του πέναλτι μόνος του και να στέλνει τη μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κότνικ.

Η συνέχεια βρήκε τον Πανιώνιο ναι μεν να θέλει να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν ερχόταν η καλή τελική ενέργεια. Ο κορυφαίος Μιλόγεβιτς και οι Παπανικολάου, Αραμπούλι προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους, όμως έλειπε για ένα ακόμη ματς η σωστή επιλογή στο τέλος της κάθε φάσης.

Οι προϋποθέσεις στην επίθεση υπήρχαν, όμως ο ΟΦΗ στο 71' βρήκε και τρίτο γκολ. Ο Σαραμαντάς έχασε την μπάλα (υπήρξαν διαμαρτυρίες για φάουλ), με τους γηπεδούχους να παίζουν γρήγορα, άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα, με τον αμαρκάριστο Τσιλιανίδη από κοντά να σκοράρει.

Κάπου εκεί τελείωσε ουσιαστικά το ματς, με τον Σεμέντο στο 81' να βάζει το κερασάκι στην τούρτα των Κρητικών, καθώς με ατομική ενέργεια και σουτ έγραψε το τελικό 4-1.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Ναμπί, Φιγκεϊρέντο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου (79' Δούμτσιος), Σαραμαντας, Ευάγγελου, Σταυρόπουλος, Μαξίμοβιτς, Κορμπος, Τσιλουλης (60' Καμαρά), Μιλόγεβιτς, Αραμπούλι, Παπανικολάου

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια