Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ακολουθούν κρίσιμα ματς για τον Ιστορικό

Το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τους μείον έξι βαθμούς που ξεκίνησε την σεζόν, γεγονός που τον έχει φέρει στην τελευταία...

Το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τους μείον έξι βαθμούς που ξεκίνησε την σεζόν, γεγονός που τον έχει φέρει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα καλείτε να διαχειριστεί ο Πανιώνιος εν όψει των κρίσιμων ματς ακολουθούν.

 Η διακοπή του πρωταθλήματος αυτή την εβδομάδα δίνει χρόνο στην ομάδα να ανασυγκροτηθεί, μετά την την βαριά ήττα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ και να προετοιμαστεί καλύτερα γα το πολύ κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου η νίκη είναι σχεδόν μονόδρομος για τον Ιστορικό, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τον Αρη στην Νέα Σμύρνη και την Ξάνθη στα Πηγάδια.

 Παρόλα αυτά η ομάδα δεν έχει χάσει την αυτοπεποίθηση της και στην Νέα Σμύρνη πιστεύουν ότι η διακοπή θα τους ωφελήσει, ώστε να επιστρέψουν πιο έτοιμοι για να μπορέσουν φέρουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται και να καταφέρει να σωθεί η ομάδα αυτή την δύσκολη σεζόν που διανύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια