Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τριάρα και πρόκριση από το πρώτο ματς...

Τη νίκη - μισή  (και παραπάνω) πρόκριση πήρε ο Πανιώνιος για το Κύπελλο Ελλάδος, οπου επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου με 3-0,...

Τη νίκη - μισή  (και παραπάνω) πρόκριση πήρε ο Πανιώνιος για το Κύπελλο Ελλάδος, οπου επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου με 3-0, στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων.

Οι κυανέρυθροι με τρια τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο μετουσιώσαν την ανωτερότητα τους σε γκολ και έφτασαν στην επικράτηση.

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, ενόψει και του Σαββατιάτικου κρίσιμου αγώνα με τον Άρη για το πρωτάθλημα, κατέβασε την ομάδα με πολλες αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που έως τώρα είχαν παίξει ελάχιστα.

Το 0-1 έγινε στο 56' οταν ο Ρόκας ανέτρεψε τον Εμμανουηλίδη μεσα στην περιοχή. Ο ίδιος ο εξτρέμ του Πανιωνίου ήταν εύστοχος απο τα έντεκα βήματα και άνοιξέ το σκορ.

Ο Ιστορικός πίεσε και για δεύτερο γκολ και αφού πρώτα έχασε κάποιες ευκαιρίες, κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα.

Στο 64' ο Οικονομίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με υπέροχο σουτ από το ύψος της περιοχής, μετά από απομάκρυνση του Παπαϊωάννου, με το κεφάλι.

Το 0-3 ήρθε στο 88' όταν ξανά ο Εμμανουηλίδης με κοντινό πλασέ σκόραρε,  μετά απο σέντρα του Κιάκου.

Να σημειωθεί οτι ο αγώνας έγινε στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε τραγική κατάσταση και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί παικτών.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν και επαναληπτικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Ένα παιχνίδι βέβαια που θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Μακρυωνίτης, Κόλα, Τσίτας, Τζέφερσον (54’ Καρακώστας), Βοσνακίδης, Ρόκας, Μπουτζίκος, Γραικός, Παπαϊωάννου, Κουτσιανικούλης (66’ Κλεμέντε), Δεινόπαπας (63’ Πριόνας).

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Ρέντζας (46’ Παπαγεωργίου), Κόρμπος (68’ Τσιλούλης), Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Δούμτσιος, Κιάκος, Γρίβας.

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια