Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άλωσε τη Θεσσαλονίκη!

Πολυ μεγάλη νίκη με σκορ 96-101 για τον Πανιώνιο στην Θεσσαλονίκη, σε ένα σπουδαίο ματς που δικαίωσε τις προσπάθειες της ομάδας. Ο ιστο...

Πολυ μεγάλη νίκη με σκορ 96-101 για τον Πανιώνιο στην Θεσσαλονίκη, σε ένα σπουδαίο ματς που δικαίωσε τις προσπάθειες της ομάδας.

Ο ιστορικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, εμφανίστηκε πολύ πιο δουλεμένος  και έφτασε τους 101 πόντους  μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι στον Ηρακλή, ο οποίος υποχρεώθηκε  σε  ήττα μέσα στην έδρα του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά το φετινό πρωτάθλημα, καθώς μετρούσε τρεις νίκες και μόλις μια ηττα3.

Το ιδανικότερο ξεκίνημα για τον Λίνο Γαβριήλ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του σήμερα στον πάγκο του Πανιωνίου .

Το παιχνίδι

Γρήγορα βρήκε ρυθμό ο Πανιώνιος στο παιχνίδι και ενώ το δεκάλεπτο ξεκίνησε με το Ηρακλή να προηγείται οι κυανέρυθροι ισοφάρισαν και μάλιστα προηγήθηκαν κιόλας στο 5 λεπτό. Ο Ηρακλής όμως είχε άμεσα απάντηση πήρε και πάλι το προβάδισμα το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος της περιόδου χωρίς όμως να ξεφύγει με μεγάλη διαφορά. Σκορ πρώτης περιόδου 20-17.

Στην δεύτερη περίοδο ο Ηρακλής εκμεταλεύτηκε το προβάδισμα τριών πόντων που είχε με την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου και αύξησε και άλλο την διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους δεν έχασαν την ψυχραιμία τους αντιθέτως ανέβασαν ρυθμό,  μείωσαν και με ένα σερί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Ένα τρίποντο από την πλευρά του Ηρακλή έφερε τις δύο ομάδες σχεδόν στα ίσα με το σκορ να κυμαίνεται στο συν πλην ενός δύο πόντων. Ο Πανιώνιος όμως με ένα ξέσπασμα στα τελευταία δευτερόλεπτα  κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με  το υπέρ του σκορ 43-45.

Στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου ο Πανιώνιος διατήρησε την διαφορά φτάνοντας και στο συν πέντε αλλά οι γηπεδούχοι είχαν άμεση αντίδραση, προσπέρασαν στο συν ένα και έκαναν και πάλι το ματς ντέρμπι. Ο Πανιώνιος όμως, κάνοντας μεγάλο ματς στην Θεσσαλονίκη, απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του έφτασε να βρίσκετε στο συν 6 στο τέλος του δεκαλέπτου. Τρίτο δεκάλεπτο 67-73

Σταθερά μπροστά στο σκορ ο Ιστορικός και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Τα εύστοχα μακρινά σουτ και οι γρήγορες μεταφορές της μπάλας από πλευράς φιλοξενούμενων έβαλαν δύσκολα στον Ηρακλή που βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ.

Ο Πανιώνιος παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να προσπεράσουν στο σκορ δεν άφησε κανένα περιθώριο και πήρε μια πολύτιμη εκτός έδρας νίκης κάνοντας σπουδαίο ματς με σκορ 96-101.

Δεκάλεπτα: 20-17, 43-45, 67-73, 96-101

Πανιώνιος(Γαβριήλ): Βεργίνης 15(4), Pasalic 17(2), Λαμπρόπουλος 13(3), Dorris 3, Samuels 20(3), Καμαριανός 7, Καμπερίδης 3(1), Lee 8, Μαραγκίδης, Mcgill 10, Martin 5(1)

Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια