Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Ας στοχεύσουμε σε αυτά που μας ενώνουν αντί σε αυτά που μας χωρίζουν

ΒΗΜΑ ΛΑΟΥ Πολύ πριν ξεκινήσει η φετινή αγωνιστική περίοδος, όλοι γνωρίζαμε τις (μεγάλες) δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε...

ΒΗΜΑ ΛΑΟΥ

Πολύ πριν ξεκινήσει η φετινή αγωνιστική περίοδος, όλοι γνωρίζαμε τις (μεγάλες) δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Το -6, η αποχώρηση κάποιων παικτών, οι περιορισμοί στις μεταγραφές κλπ, διαμόρφωσαν συνθήκες που έφεραν την ομάδα στη δυσχερέστερη θέση που θα μπορούσε να βρεθεί έναντι των υπολόιπων. Όταν λοιπόν όλα είναι εναντίον σου, ο μόνος τρόπος (κατά την άποψή μου πάντα) να τα βγάλεις πέρα, είναι μια σειρά από υπερβάσεις.
Από όλους. Από την διοίκηση, από τους παίκτες, από εμάς (τους φιλάθλους)...

Ναι, η διοίκηση έκανε λάθη (ίσως και εγκληματικά). Ναι, η εικόνα της ομάδας από το ξεκίνημα είναι αποκαρδιωτική και παρά τις δύο διακοπές στο πρωτάθλημα και το χρόνο να δουλευτούν κάποια πράγματα, εμφανή βελτίωση δεν υπήρξε. Ναι, κάποιοι πάικτες ΙΣΩΣ δεν είναι επιπέδου super league, κάποιοι να μην "μασάνε σίδερα" όπως η περίσταση απαιτεί, κάποιοι να είναι μακριά από την απόδοση που περιμέναμε και που η ομάδα χρειάζεται κ.ο.κ.

Φυσικά όλα τα παραπάνω φέρνουν απογοήτευση και κατ' επέκταση θυμό. Εδώ ακριβώς είναι όμως που χρειάζεται η δική μας υπέρβαση. Αντί να ενεργούμε με θυμό, να στεκόμαστε απέναντι σε όλους και να κουνάμε το δάχτυλο, να τους βρίζουμε, να τους υποτιμάμε και να τους αποδοκιμάζουμε, να δείξουμε υπομονή, να σταθούμε δίπλα τους και να ενισχύσουμε την προσπάθεια να κάνουν κι αυτοί τη δική τους υπέρβαση. Με αυτό το πλήρωμα θα το πάμε το καράβι, δεν υπάρχει άλλο. Όσο τους βάζουμε όλους συνεχώς στον ρόλο του απολογούμενου, τόσο δυσχεραίνουμε την ήδη δύσκολη κατάσταση.

Βεβαίως και θα ήταν καλύτερα να έχουμε απο την διοίκηση (μιας και κυριώς προς τα εκεί στρέφονται τα "βέλη") μια καλύτερη εικόνα για τα τεκταινόμενα της ομάδας και να δομηθεί σιγά σιγά μια σχέση ειλικρίνειας. Όμως όσο σκάβουμε χαρακώματα αυτό είναι αδύνατο να συμβεί. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως υπάρχει έστω ένας είτε στη διοίκηση είτε στους παίκτες που δε στεναχωριέται με όσα συμβαίνουν. Ας στοχεύσουμε λοιπόν σε αυτά που μας ενώνουν αντί σε αυτά που μας χωρίζουν, και απο κοινού να βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο.

Αναγνώστης: Δραγατάκης Γιώργης

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com

1 σχόλιο

  1. Ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ κόσμος, δεν ειναι καλομαθημενος, ουτε και απαιτητικός (σε σχεση με αλλους), αρκει να γνωρίζει την κατάσταση απο την αρχη..
    Με λιγα λογια θέλει ειλικρίνεια.
    Στην προκειμένη περίπτωση,ζηταει εδω και χρόνια, μια απλη ενημέρωση σε ανοιχτή Γενικη Συνέλευση και να μάθει, που βρισκόμαστε στην μετα Τσαβαλου(Γκλεζακου βασικα) εποχη, ποσο ειναι το χρεος και ποσο καταφεραν να μειώσουν(αν μειώθηκε).. Τιποτα περισσότερο και τιποτα ομως λιγότερο. Γνωριζουμε τις οικονομικες δυσκολίες και με βάση αυτές, μπορουμε και πρέπει να βρίσκουμε παίχτες.
    Σε αυτην την περίπτωση, οταν δεν εχει έμπειρους παιχτες η ονόματα, επενδύεις σε καλο coach για να σε κανει να παράγεις παίχτες και να σου τα γυρισει πισω(βλ Ουζουνιδη, Μιλόσεβιτς)..
    Καλος ο Μαντζιος ως Πανιώνιος, αλλα οχι για αυτο που θέλαμε τωρα και με το - 6 ως προίκα!!
    Ας πουμε οτι εγινε ενα λαθος.. Με ελευθερους Χαβο και κυριως Πετρακη και Ουζουνιδη, γιατι δεν διορθωναμε αυτο το λαθος και πηραμε το Ερωτηματικό Παπαβασειλιου(οσο καλος και να ναι)σε αυτην την κρίσιμη καμπή της ιστοριας του συλλόγο;;;
    Επισης αλλη μια απορία..
    Η διοικηση διαλεξε να πορευθει και παλι με δανεικούς.. (Ας πούμε κατανοητό λογω οικονομικών και μόνο-για μενα δεν είναι)
    Τι συμφωνία υπαρχει και πρέπει οι δανεικοί του Γαυρου να παίζουν εστω κα ντεφορμέ (πχ Ευάγγελου και Μανθατης πέρσι);;
    Γιατι οι αλλοι δυο, ενω ηρθαν με προϋπάρχον προβλημα, δεν μπορουσαμε να τους στειλουμε πισω κι αντ αυτου τους κρατήσαμε;;;
    Πως να αγαπήσω και να στηρίξω λοιπόν κατι οταν αυτό μου γυρνάει επιδεικτικά την πλατη συστηματικά;;
    Η αποχη μου προσωπικά εμένα, ειναι επειδη πλέον η Ν.Σμύρνη, δεν μυρίζει υγεία, αλλα βαριάς ασθένειας!!
    Ελπιζω να το ανεβάσεις Γιώργο. Δεν λεω κατι κακο, απλα μεταφερω απόψεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή