Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στατιστικά και αριθμοί για το Πανιώνιος - Ρέθυμνο

To αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ με στατιστικά και αριθμούς για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με το Ρέθυμνο, για την Basket Leag...

To αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ με στατιστικά και αριθμούς για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με το Ρέθυμνο, για την Basket League.

Αναλυτικά:

Από την τελευταία θέση της βαθμολογίας θα ξεφύγει ο νικητής του αγώνα του Σαββάτου (19/10, 15:45) μεταξύ του Πανιωνίου Su Casa και του Ρεθύμνου Cretan Kings. Οι δύο ομάδες είναι οι μόνες που μετά από τρεις αγωνιστικές αγνοούν τη νίκη στην ΕΚΟ Basket League.

Στην ιστορία των μεταξύ τους αγώνων υπάρχει απόλυτη ισορροπία, αφού μετρούν από 10 νίκες, έξι εντός και τέσσερις εκτός έδρας. Στα ματς της Αθήνας λοιπόν, ο Πανιώνιος Su Casa έχει σημειώσει έξι νίκες σε 10 αγώνες επικρατώντας με άνεση στους δύο τελευταίους, μετά την επάνοδο του δηλαδή στην κατηγορία. Είχε νικήσει στο προπέρσινο παιχνίδι με 96-64 (Τσούπκοβιτς 21, Σακελλαρίου 18 – Γκούντγουϊν και Γιαννόπουλος 12) και στο περσινό με 88-72 (Μπέρι 21, Σινγκλέρ 20π, 10ρ. - Μπαρτ 17, Χριστοδούλου 12).

Η λίστα αυτών των αγώνων άρχισε να γράφεται στην περίοδο 2007-08, όταν το Ρέθυμνο Cretan Kings σημείωσε την πρώτη από τις τέσσερις εκτός έδρας νίκες του. Είχε επικρατήσει με 87-79 (Ζορόσκι 23, Σάκοτα 12 - Νάτζφεϊ 20, Γιανγκ 16).


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ SU CASA

*Δύο εύστοχα δίποντα μακριά από τα 300 στην ΕΚΟ Βasket League είναι ο Δημήτρης Βεργίνης,

*Έξι ριμπάουντ χωρίζουν τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς από τα 200 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Ο Πανιώνιος Su Casa είναι η ομάδα με τα λιγότερα ριμπάουντ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και η μόνη που δεν έφτασε ακόμη σε τριψήφιο αριθμό. Είναι μάλιστα στην τελευταία θέση της λίστας τόσο των αμυντικών όσο και των επιθετικών.

ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS

*Ο Ανδρέας Χριστοδούλου ανεβαίνει διαρκώς στις ιστορικές λίστες της ομάδας. Με τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ θα μπει στην πρώτη 10άδα των Κρητικών, αφού έχει 121 και μπροστά του είναι ο Κιθ Κλάντον με 124 στην περσινή σεζόν.

*Στο παιχνίδι του “Σοφία Μπεφόν” θα αναμετρηθούν οι ομάδες με τις χειρότερες επιθέσεις των πρώτων αγωνιστικών. Είναι όμως χαρακτηριστικό ότι το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει 33 πόντους λιγότερους από τον Πανιώνιο Su Casa (166 έναντι 199).

*Ο Κόνερ Φράνκαμπ σημείωσε το 1/3 των πόντων της ομάδας του, έχοντας 55 από τους 166.

Δεν υπάρχουν σχόλια