Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιλούλης: «Ήταν πολύ κακό αποτέλεσμα, φοράμε βαριά φανέλα»

Για το πολύ κακό αποτέλεσμα από τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Σωτήρης Τσιλούλης, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης. Ο μεσοεπιθετι...

Για το πολύ κακό αποτέλεσμα από τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Σωτήρης Τσιλούλης, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, μιλώντας στη Nova, τόνισε αρχικά: "Δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνεις με τον κατάλληλο τσαμπουκά για να πάρεις τη νίκη. Ήταν ένας τελικός για εμάς, ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι, δεν ήμασταν καλοί".

Για το ότι το γκολ ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου, είπε: "Σίγουρα το γκολ μπήκε σε κακό χρόνο για εμάς. Όμως φοράμε μία πολύ βαριά φανέλα και θα πρέπει να αντιδράμε σωστά σε οποιαδήποτε κατάσταση βρισκόμαστε μέσα σε ένα παιχνίδι. Δυστυχώς δεν το κάναμε αυτό το πράγμα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, ενωμένοι εμείς οι παίκτες και κοιτάμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο τώρα".

Για τους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί ανέφερε: "Μιλάμε ξεκάθαρα για βαθμούς πλέον. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας με τον Ατρόμητο. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να σηκώσουμε αυτή την βαριά φανέλα που φοράμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια