Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Μήπως η εγκατάλειψη και η απομάκρυνση δεν κάνουν καλό;

ΒΗΜΑ ΛΑΟΥ «O Πανιώνιος είναι ο κόσμος του»... Αυτό έχουμε συνηθίσει να λέμε εμείς οι Πανιώνιοι. Μήπως όμως πρέπει να αρχίσουμε και ...

ΒΗΜΑ ΛΑΟΥ

«O Πανιώνιος είναι ο κόσμος του»... Αυτό έχουμε συνηθίσει να λέμε εμείς οι Πανιώνιοι. Μήπως όμως πρέπει να αρχίσουμε και να το αποδεικνύουμε ξανά; Μήπως η εγκατάλειψη και η απομάκρυνση δεν κάνουν καλό; Φυσικά αναφέρομαι στην ομάδα μπάσκετ και το φετινό (και όχι μόνο) χάλι... 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανιώνιος διασύρεται μέσα στο παρκέ. Τα λάθη διοίκησης (κυρίως) και τεχνικού τιμ είναι πολλά, μεγάλα και δεν αποκλείεται να μην διορθώνονται.

Η αποχή των οργανωμένων και η γενικότερη αδιαφορία του περισσότερου Πανιώνιου κόσμου έως τώρα έχει φέρει μόνο αρνητικά αποτελέσματα.

Η ομάδα είναι σαν να πηγαίνει στον... αυτόματο και έχει τροχιά πτώσης! Ο προπονητής (Λίβανος) ήδη χαιρέτησε και αναμένεται ο διάδοχος του. Αλλαγές παικτών θα γίνουν (όσες επιτρέπονται), όμως φτάνουν αυτά για να αλλάξει η όλη κατάσταση στον μπάσκετ του Ιστορικού; Η απάντηση μάλλον είναι αρνητική. Αυτό που κυρίως χρειάζεται είναι η επιστροφή και το ενδιαφέρον του κόσμου του Πανιωνίου. Με την παρουσία μας στο γήπεδο μπορούμε να περάσουμε το μήνυμα για αλλαγές, για να έρθουν καλύτερες ημέρες για το τμήμα που αγαπάμε, για να σταματήσουμε τον κατήφορο.

Από τα πληκτρολόγια δεν κερδίζεις ποτέ, καμία μάχη, ούτε αλλάζεις τις καταστάσεις... Αυτή είναι η γνώμη μου και ελπίζω να δημοσιευτεί από τα αγαπητά Πανιώνια Νέα.

Αναγνώστης: Στέφανος Κ.

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια