Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάσαλιτς «Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Πανιωνίου στις τελευταίες δύο σημαντικές νίκες που πέτυχε στο πρωτάθλημα της Α’1 ...


Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Πανιωνίου στις τελευταίες δύο σημαντικές νίκες που πέτυχε στο πρωτάθλημα της Α’1 Μπάσκετ Ανδρών.

Ο Πάσαλιτς σκόραρε την τελευταία στιγμή στο νικηφόρο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο (70-67), ενώ με δικούς του σημαντικούς πόντους οδήγησε προχθές τον Πανιώνιο στο μεγάλο «2» απέναντι στον Ηρακλή μέσα στο Ιβανώφειο.

Ο Βόσνιος άσος του Ιστορικού πέτυχε ένα τρίποντο «μαχαιριά» για τον Ηρακλή όταν μείωσε σε 86-87 κάνοντας το 86-90.

Επίσης στη συνέχεια σκόραρε 9 πόντους (6/6 βολές) και οδήγησε τον Πανιώνιο στη σπουδαία νίκη. Ο Πάσαλιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ αναφέρθηκε στις δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας, ενώ τόνισε ότι τα μυαλά τους δεν πρέπει να πάρουν αέρα:

«Έχουμε κάνει δύο σερί νίκες, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι μεγάλο. Έχουμε πάρει απλώς δύο νίκες και τίποτα παραπάνω.

Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα καλό σερί, έπειτα από ένα κακό ξεκίνημα με τρεις ήττες, που θέλαμε να είναι διαφορετικό.

Πάντα είναι ωραία η αίσθηση της νίκης, αλλά δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει και να πάρουν τα μυαλά μας αέρα και να νομίζουμε ότι είμαστε μια ομάδα καλύτερη από αυτή που είμαστε στην πραγματικότητα.

Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό το σερί τώρα και να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά, ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση».

Στη συνέχεια ο Πάσαλιτς αναφέρθηκε και στο συμπαίκτη του Σαμάρντο Σάμουελς τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Αναμφίβολα ο Samuels έχει δώσει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και δεν είναι τυχαία η παρουσία του στις δύο νίκες μας, με Ρέθυμνο και Ηρακλή.

Έχει μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο – κι αυτό το ξέρουν όλοι – ενώ, παράλληλα, έχει φέρει νέο αέρα στον Πανιώνιο Su Casa.

Όλοι μας τον σεβόμαστε πολύ, νιώθει πολύ καλά μες στην ομάδα κι αυτά είναι τα αποτελέσματα… Αυτές οι μεγάλες εμφανίσεις που κάνει. Είναι ευλογία να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου»!

Στη συνέχεια ο έμπειρος άσος του Πανιωνίου αναφέρθηκε στις δύο πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε απέναντι σε Ρέθυμνο και Ηρακλή, όπου οδήγησε τον Ιστορικό σε 4 σημαντικούς βαθμούς:

«Χαίρομαι που πρόσφερα με αυτόν τον τρόπο, αλλά ήταν η συγκυρία που τα έφερε έτσι. Η μπάλα πήγε σε μένα, σούταρα κι ευτυχώς ευστόχησα! Σε ένα άλλο παιχνίδι, η μπάλα μπορεί να πάει σε άλλον συμπαίκτη μου.

Όλοι παίζουμε για το σύνολο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την μπάλα σε τόσο σημαντικές στιγμές για να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα.

Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και όχι ποιος θα σκοράρει κάθε φορά. Σημαντικό δεν είναι μόνο το σκορ, αλλά όλα τα μικρά πράγματα που θα κάνουμε όλοι μας… Μια ασίστ, ένα ριμπάουντ, ένα deflection, μια χαμένη μπάλα, όλα…».

Ο Πάσαλιτς δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο νεοφερμένο τεχνικό του Ιστορικού Λίνο Γαβριήλ τονίζοντας μ’ ενδιαφέρον τα εξής:

«Ο κόουτς δεν είχε πολύ χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα, είχε 2-3 μέρες για να περάσει κάποια πράγματα που ήθελε και μας εξήγησε σε αυτό το λίγο χρόνο τι ήθελε από εμάς.

Σίγουρα τόσο σύντομα δεν μπορείς να περάσεις τη φιλοσοφία σου ως προπονητής, κάτι που θα γίνει στη συνέχεια.

Το σίγουρο είναι ότι μας προετοίμασε πολύ καλά με υπόλοιπο επιτελείο και πήραμε μια νίκη σε μια έδρα όπου θεωρώ ότι δε θα νικήσουν πολλές ομάδες.

Έχουμε δύο σερί νίκες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οφείλουμε να βελτιωθούμε, να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να βγάλουμε καλύτερη απόδοση στο παρκέ.

Είναι μακρύς ο δρόμος στο πρωτάθλημα, ακόμα έχουμε 21 αγώνες στην κανονική περίοδο”.

Κλείνοντας ο έμπειρος Βόσνιος άσος του Ιστορικού κάλεσε τον κόσμο του Πανιωνίου στο «Σοφία Μπεφόν» τονίζοντας ότι η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη τους οπαδούς της:

«Ελάτε στο “Σοφία Μπεφόν” για μας υποστηρίξετε όπως έχετε δείξει ότι μπορείτε. Σας χρειαζόμαστε και στα καλά και στα άσχημα… Η ομάδα σας έχει μεγάλη ανάγκη, για να σταθείτε στο πλευρό του Πανιωνίου Su Casa.

Όλοι μας θέλουμε ακόμα καλύτερη την ομάδα, αλλά σας καλώ να έρθετε για να υποστηρίξετε την ομάδα μας. Έτσι θα μας βοηθήσετε για να πανηγυρίσουμε νίκες όλοι μαζί».

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια