Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εγκαίνια για την Ακαδημία του Κόρμπου (photos)

Τη νέα του ποδοσφαιρική ακαδημία εγκαινίασε ο Παναγιώτης Κόρμπος. Ο έμπειρος μέσος του Πανιωνίου ίδρυσε την ακαδημία ποδοσφαίρου Thund...

Τη νέα του ποδοσφαιρική ακαδημία εγκαινίασε ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο έμπειρος μέσος του Πανιωνίου ίδρυσε την ακαδημία ποδοσφαίρου Thunders, που στεγάζεται στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Sports Center Academy, στην οδό Σουρή 19 στο Περιστέρι.

Τα εγκαίνια της Ακαδημίας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, όπου και παραβρέθηκε πλήθος γονέων αλλά και συμπαίκτες του 33χρονου χαφ του Ιστορικού. Μεταξύ άλλων το "παρών" έδωσαν οι Τσιλούλης, Ρέντζας, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Σαραμαντας, Νίκας κ.α.

Απαντες ευχήθηκαν στον Κόρμπο τα καλύτερα στο νέο εγχείρημα που επιχειρεί. Η σχολή συνεργάζεται με καταξιωμένους προπονητές και γυμναστές, μεταξύ άλλων τους Βασίλη Καλαποθαράκο (γυμναστής του Πανιωνίου), Βασίλη Βόγλη, Γιάννη Κύπριου και Γιώργο Σουλογανη, ενώ τεχνικός διευθυντής έχει αναλάβει ο Χρήστος Μπενεκος και αξίζει να σημειωθεί ότι η σχολή θα συνεργάζεται άμεσα με τις ακαδημίες της φημισμένης Βαλένθια.






Δεν υπάρχουν σχόλια