Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρες «ντόπες» από τους Πάνθηρες πριν από την Λαμία! (photo)

Οι Πάνθηρες βρέθηκαν το Σάββατο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την στήριξη τους στους ποδοσφαιριστές και το...

Οι Πάνθηρες βρέθηκαν το Σάββατο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την στήριξη τους στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας, πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Λαμία.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού ζήτησαν ξανά από τους παίκτες να δείξουν το απαραίτητο πάθος στον αγώνα της Κυριακής και να προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί πως οι Πανθηρες και ο κόσμος του Ιστορικού θα βρεθεί δίπλα στην ομάδα, ταξιδεύοντας στην πόλη της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι του Πανιωνίου:

"Συνάντηση του Συνδέσμου σήμερα, με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας μας.

Λίγο πριν την αναχώρησή τους για την Λαμία, η κουβέντα που έγινε είχε τον ίδιο ακριβώς χαρακτήρα με εκείνον πριν από τον αγώνα με την Λάρισα.

Είμαστε, όπως αναφέραμε από την αρχή της χρονιάς, δίπλα στους αθλητές .. τους στηρίζουμε, είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, θέλουμε να δούμε 11 καμικάζι στον αγωνιστικό χώρο ... πάμε μαζί να σβήσουμε το μείον.

Το δικό μας κονβόι ξεκινά 14:30 από το γνωστό σημείο. Να μαζεύονται οι παρέες, να ξεχυθεί το κυανέρυθρο ποτάμι στην εθνική για να πάμε στην Φθιώτιδα να σπρώξουμε την ομάδα να κάνει αυτό που πρέπει.

Vamos Πανιώνιε!

ΣΜΥΡΝΗ γερά με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ παίξε για τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ και για την ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!"


Δεν υπάρχουν σχόλια