Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρουσίασε ομάδα και φανέλα ο Πανιώνιος (Φωτορεπορτάζ)

Την επίσημη παρουσίαση της φετινής ομάδας και της νέας φανέλας της πραγματοποίησε η ΚΑΕ Πανιώνιος το απόγευμα της Τετάρτης (25/9). Η...

Την επίσημη παρουσίαση της φετινής ομάδας και της νέας φανέλας της πραγματοποίησε η ΚΑΕ Πανιώνιος το απόγευμα της Τετάρτης (25/9).

Η εν λόγω εκδήλωση διεξήχθη στο "all day bar restaurant Su Casa", το οποίο είναι ο φετινός μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ και το "παρών" έδωσαν όλοι οι παίκτης της ομάδας, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση, δημοσιογράφοι και φυσικά τα panionianea.gr.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Ξεκινάει και η φετινή σεζόν, αλλά δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Με την βοήθεια και την στήριξη όλων και εννόω κυρίως των φιλάθλων και των χορηγών μας, ελπίζω να καταφέρουμε να τα πάμε καλά και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Θέλουμε όλοι να βρεθούν κοντά στην ομάδα. Υγεία να υπάρχει, λίγο τύχη και θα τα καταφέρουμε".

Εν συνεχεία, ο ιδιοκτήτης του "Su Casa", Κώστας Κατσιώτης, είπε: "Είναι τιμή μας να είμαστε να υποδεχόμαστε τον Πανιώνιο, έναν τόσο Ιστορικό σύλλογο. Θα είμαστε αρωγός σε ότι χρειαστεί η ομάδα φέτος".

Από την μεριά του ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Λίβανος, ανέφερε: "Όπως έχω πει κι άλλες φορές, είναι πολύ ιδιαίτερο και πολύ όμορφο να εκπροσωπώ τον Πανιώνιο. Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι εδώ.. Ευχαριστώ τον κ. Κατσιωτη που μας στηρίζει με την χορηγία. Μακάρι να έχουμε υγεία, να είμαστε γεροί και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά".

Όσον αφορά τις νέες φανέλες της ομάδας, η μία είναι μπλέ με κόκκινες πινελιές, ενώ η δεύτερη είναι άσπρη με κόκκινες και μπλέ πινελιές.

Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ του panionianea.gr από την εκδήλωση:













  • Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος, Μαργαρίτα Αντωνάκου
  • Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια