Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τιμή μου που θα αγωνιστώ στο Πανιώνιο»

Η έμπειρη φουνταριστός Αντωνία Σολανάκη θ’ αγωνιστεί φέτος στον Πανιώνιο και θα τον βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της να σταθεί με αξιώσ...

Η έμπειρη φουνταριστός Αντωνία Σολανάκη θ’ αγωνιστεί φέτος στον Πανιώνιο και θα τον βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της να σταθεί με αξιώσεις στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’1 πόλο Γυναικών.

Ο Ιστορικός επέστρεψε φέτος εκεί που ανήκει και η έμπειρη αθλήτρια τόνισε σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι χαρούμενη που ανήκει σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε η νέα αθλήτρια του Πανιωνίου στο πόλο Γυναικών Αντωνία Σολανάκη:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή γιατί φέτος θα αγωνιστώ σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία!
Τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης!

Μια ομάδα που έχει βγάλει σπουδαίους αθλητές στην υδατοσφαίριση και όχι μόνον, έχει πρωταγωνιστήσει σε ακαδημίες και στην Α1 και μετά από σκληρή δουλειά χρόνων ξανά πρωταγωνιστεί στην ελίτ των σωματείων και στον υγρό στίβο!

Επέλεξα φέτος να αγωνιστώ σε ένα σωματείο που έχει όσα θέλω, χρειάζομαι, αλλά και μπορώ να προσφέρω με όλη μου την καρδιά και τις δυνάμεις!

Είναι μια υγιής ομάδα, αγαπημένη, με οικογενειακό κλίμα (ίσως από τα πιο σπουδαία πράγματα για εμένα), με νέες, ταλαντούχες αθλήτριες που θέλω να βοηθήσω και μια ομάδα που μου δίνει την δυνατότητα να κάνω προπονήσεις μαζί της και να μπορώ να φτάσω το μέγιστο της απόδοσης μου μέσα απ αυτό, και να κάνω σωστά και αξιοπρεπώς αυτό που αγαπώ πάρα πολύ! (Κάπου εδώ θέλω να ευχαριστήσω και τα αλλά σωματεία που με τίμησαν με τις προτάσεις τους).

Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω θερμά τον έφορο μας κύριο Χρήστο Παπαφιλλίππου, που με δέχτηκε και με αγκάλιασε για αυτό που είμαι αλλά και τον προπονητή μου Σταμάτη Χέλμη για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό προς το πρόσωπο μου και την μέχρι τώρα πορεία μου! Αυτοί οι δυο άνθρωποι με έχουν κάνει να θέλω να αγωνιστώ με ακόμα περισσότερο πάθος γι’ αυτή την ομάδα και την προσπάθεια που έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν!

Τέλος να ευχηθώ σε όλους όπως κάθε χρόνο να έχουμε υγειά, ένα αξιοπρεπές και δίκαιο πρωτάθλημα, με σεβασμό στους αθλητές, τα σωματεία, τους γονείς και στην προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους αυτούς για να αναπτύσσεται το άθλημα μας!

Σολανάκη Αντωνία»

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια